ideal görünmesine rağmen zor bir diyet. eğer bir türlü başarılı olamıyyorsan, kendini suçlamayı bırak ve doktorunla yeni bir diyet yapmaya çalışın bence çünkü gerçekten daha az aç kalacağın bir diyetle başlamak uzun vadede daha çok işe yarar.
bu listeye biraz daha meyve ve sebze eklenebilir. elma sirkesi ve maydonozun bir arada olması ciddi bir toksin atımına da sebep olur, eğer devam edersen cildin de harika görünecek :)
ben bu hafta 1.2 gr vermiştim ama hafta sonu hiç uyamadım ve yaklaşık yarım kilosunu geri aldım...
amacım yılbaşına kadar 55 olmak baya zaman var aslında
ama çok yavaş kilo veriyorum ben ve malesef spor yapamıyorum
yürüyüş yapmak istiyorum ama çalıştığım için fırsatım olmuyor
Kolay gelsin canım,bana kızmazsan sana nacizane tavsiyem bu beşi onu bir yerde mısır sapı kiraz çöpü olaylarını karıştırma.Bak kendin söylüyorsun,tadı iğrençti tatlı yedim..E tatlı da o beşibir yerdenin sana verdiği veya vereceği faydayı zarara çevirdiyse ne gerek var bunları denemeye.kızlar bugün mısır püskülü ve kiraz sapı çayına başladım.yazın aldığım mısırların püsküllerini gölgede kurutmuştum.kiraz saplarını da aynen. bugün 20 tane kiraz sapını ve bir tutam mısır püskülünü dün geceden 1 bardak normal suya ısladım.sabah ta içindeki suyla 2 dk kaynattım.öğle yemeğinden önce limon sıkıp içtim.akşama wc ye çıkardı.hatta karnımın şişide indi. tadı da 5 i bir yerdeki çay kadar iğrenç değil.az önce 5 i biryerdeden içtim.Allahım o ne iğrenç tatdır yarabbim halen ağzımda kokuyyor.tatlı yedim üstüne limon yedim şimdi de sakız çiğniyorum genede 5 i biryerde çayın o iğrenç kokusunu halen hissediyorum.galiba bunu içmeyi bırakıp sadece mısırpüskülü ve kiraz sapına devam edeceğim.
Kolay gelsin canım,bana kızmazsan sana nacizane tavsiyem bu beşi onu bir yerde mısır sapı kiraz çöpü olaylarını karıştırma.Bak kendin söylüyorsun,tadı iğrençti tatlı yedim..E tatlı da o beşibir yerdenin sana verdiği veya vereceği faydayı zarara çevirdiyse ne gerek var bunları denemeye.
Bence diyetin gayet güzel,yeter ki uy bu diyete,Eşine kesin bir tavırla zayıflamak istediğini söyle,ondan destek iste,destek olmuyorsa da köstek olmasın.
Özetle,okuduklarımdan çıkardığım sonuç diyetine uymakta zorlandığın yönünde.Bence diyetini diyetisyeninle görüşerek değiştir,1600 kalorilik diyet gayet iyi bir kalorili diyet..Ama yediklerin değişirse ya da daha esnek bir diyet olursa işin kolaylaşır.Mesela ben şu an 1000 kalorilik diyet yapıyorum ve hiç bir güç beni baştan çıkaramadı,şu an bir ay oldu başlayalı ve ben 6.5 kg verdim bile.
Eğer takılma olursa kilonda da,iki günlük şok diyet iste diyetisyeninden..Ayda bir kere şok diyet yapabilirsin.Benim de çocuğum var ve maalesef sabah kalkıp yürümek bile lüks çünkü eşim hayatta uyanamaz çocuğun sesine.Bırakıp gidemem.Ancak evde biri olunca yürüyüş ve spor yapabiliyorum.Buna rağmen kilo verdiğime göre hareket edememeyi kendine dert edinip moralini ve dolayısıyla diyetini bozma.Kilolar öyle ya da böyle gidecek.Yeter ki inan.Kaçamaklara son ver,gerekirse bir süre komşuya gitme,dışarı çıkarsanız da hafta sonları,evde ye çık,ben öyle yapıyorumopuyorumnanaktan
Sana kolay gelsin,şimdi bir karar ver ve kendi kendine de ki bu hafta harfiyen diyetime uyacağım,hiç bir güç beni vaz geçiremeyecek.Haftaya en az 1.5 kg vermiş olursun..
Kolay gelsin,Dilarem de zayıflıyor başlığındayım,takip edeceğim seni,destek olmaya çalışacağım,hadi bakalım bir kiiiiikaydirigubbakcemile5
Aynen öyle hayatım,aldıysak vermesini de biliriz.Tuttum bu lafınıolumunekankayizsmilecanım çok teşekkür ederim.gerçekten insan bir yerden sonra kilo veremediğini görünce morali bozuluyor.diyetisyenime gitmeyi çok istiyorum ama tartıda pek bişey değişmediğini görürse mahçup olurum diye gitmek istemiyorum.bende şok diyeti evde denemeye çalıştım lakin düşük tansiyon var. hemen bbaşım dönüyor.diyetisyenimde bunu göze alarak 1600 kl lik diyet verdi.keşke diyetimi değiştirse ama dediğiim gibi kilo vermeden karşısına çıkmak istemiyorum.dediğin gibi keşke 1 hafta hiçbir yere gitmesem diyeti harfiyen uygulasam kimseyi kıramıyorum.sonun da pişman olan ben oluyorum.mesela dün 1.5 saat yürüyüş yaptım akşam eşim hamsi tava yapmış mısır unlu.çoktandırda yemiyordum ve balığı haftada 2 kere ye demişti dooktorum.bende 10 tane kadar hamsi yedim.2 adet kepek ekmeği ile beraber.başka bişey yemedim.yani deiyete harfiyen uyamasamda dikkat ediyorum.diyet listesindeki yemekleri herzaman yapmak mümkn olmuyor zaten yenmeyecekleri biz biliyoruz. benim zaafım kuruyemiş ve tatlı.onları tamamen hayatımdan çıkarsam sorun olmucak.bende seni takibime aldım canım.inşallah senin desteğinle ve diğer arkadaşların desteğiyle bu işi başarıcaz.. kilo alabiliyorsak verebilirizde....
helal olsun sana 800 gr süperalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ben bu hafta hiç diyetime uyamadım kilo vermeyi bırak cumartesi almış olarak bile çıkabilirim tartıya Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ip atlıyamıyorum onun yerine zıplasam olur muuu?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?