Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Burda tarifin cok guzel falan diyip beni gaza getirenleri kiniyorum su anda yikildim agliyorum hep sizin yuzunuzden bidaha da gaza gelmem 😂 tamam bende birincilikte yarisan arkadaslara oyumi vermis olabilirim ama olsun 😆
Madem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyor:KK70:Tatlı neden olmasın, tuzluyla başlayıp tatlıyla bitiriyoruz biz, mesela şu an eşim karşıma geçmiş gece lap lap 8'er 10'ar götürdüğü un helvasını yine istiyor:KK70:

Madem beni bu topiğe zorla sokup yaptıklarınızı gözüme sokuyorsunuz, fitne fesatçılık yapayım, bence rakipleriniz mahsus sahurda tatlı olmaz diyor:KK70:Tatlı neden olmasın, tuzluyla başlayıp tatlıyla bitiriyoruz biz, mesela şu an eşim karşıma geçmiş gece lap lap 8'er 10'ar götürdüğü un helvasını yine istiyor:KK70:
Valla bende dun gece ayiptir soylemesi sutlac yedim tatli varsa bende goturuyorum yani kacirmam 😃 dedikleriniz mantikli geldi ben bunlari bi dusuneyim 😂

Valla bende dun gece ayiptir soylemesi sutlac yedim tatli varsa bende goturuyorum yani kacirmam 😃 dedikleriniz mantikli geldi ben bunlari bi dusuneyim 😂
Bence de düşünün, rakip oyunları bunlar :KK70:öfff gece de ne yeniyor ama tatlılar:kk77: afiyet olsun, ay herkes oruçlu canları çekecek şimdi, aaaa niye vicdan yapıyorum ki bu topik benim canımı çektirdi o zaman yarışmaya katılanların da canı çeksin hahahahahahhaa
Hepinize hayırlı iftarlar, bereketli sofralarınız olsun inşaallah:dua:
Bu kadar fitne fücur yaptığım yeter, dozunda bırakıp kendi mutfağıma döneyim Hoppa

Evet hanımlar bildirim gelmiş oy kullandım. Hepinizin ellerine sağlık. :KK68::KK9: Oruçluyken karar vermek zor oldu gönlümden geçen hepsine oy verebilmekti aslında şuan hepsinden olsada yesem modundayım :kk77: keşke oy veren herkese kazen abim ramazan hediyesi olarak pro üyelik verebilse çok güzel olurdu. Hepinizin ellerine sağlık.

Bence de düşünün, rakip oyunları bunlar :KK70:öfff gece de ne yeniyor ama tatlılar:kk77: afiyet olsun, ay herkes oruçlu canları çekecek şimdi, aaaa niye vicdan yapıyorum ki bu topik benim canımı çektirdi o zaman yarışmaya katılanların da canı çeksin hahahahahahhaa
Hepinize hayırlı iftarlar, bereketli sofralarınız olsun inşaallah:dua:
Bu kadar fitne fücur yaptığım yeter, dozunda bırakıp kendi mutfağıma döneyim Hoppa
orucu sakatlamamk lazim tabi 😂 sizede iyi iftarlar 🙂

Takip ediyor musun bilmiyorum Ahmet Yakut diye biri var deprem tahmini yapıyor adam nokta atışı tutturuyor yine videosunu izledim dün

Marmara Ege değil doğuya bakacağiz diyordu :/
Depreme alıştık canım inan hiç bir şey umrumda değil elbet öleceğim veya ne yaparsam yapayım bunları yaşayacağız..
İnşaallah çabucak bunlardan kurtuluruz:)

X