sen neden uğraşıyosun ki :)
Sende haklısın ya oooofff ooooffffsen neden uğraşıyosun ki :)
kazen oy vermiş daha ne olsun
haftaya nasipse :)
Teşekkür ederim oyun içinYarışmaya katılan herkese başarılartariflerin büyük bir kısmı çok güzel hem görsellik, hem de malzemelerin uyumu çok iyi, ben bu kez oyumu patates mantı Youlost16 ve el açması börekten deynepnaz yana kullandım sanirim ağız tadıma en çok uyan iki tarifi seçmiş oldum yalnız patlıcanlı kanepeye de Canfeb vermeyi çok isterdim, 3.favorim de oydu
Oyunuz için çok teşekkürler ❤Herkese bol şanslar kizlaar ben oyumu dereotlu peynirli muffinpearlshine ve üstü kaşarlı çıtır börek O Oha diyorum kullandım
Teşekkür ederimGece gece oy vermekte çok zor oldu.Ama oruçlu iken vermek daha zor olacaktı.Klasik olacak ama yine işin içinden zor çıktım.5-6 tarif arasında gittim geldim ve en son oylarımı Labne soslu patlıcanlı kanepe ve omlete verdim..
Ellerinize,emeğinize sağlık
Yapabiliyorsan ver bakalımNevros, 2 oyuda kendime versem olur mu
Bilseydim ikinci oyu sana verirdim sende bana verirdin yabana gitmezdiNevros, 2 oyuda kendime versem olur mu
Ben çözüm buldumYapabiliyorsan ver bakalım
Nasıl?Ben çözüm buldum
İnşaallah gelsin bakalım:)Nevreste tatlı ile çok bomba bir fikrim var inşallah olur amin
Yazdım ya üstteNasıl?
Ben oyumu verdim zaten kazanmasini istediklerimeBilseydim ikinci oyu sana verirdim sende bana verirdin yabana gitmezdi