Canım bildirim gidince oylar değişir:)2 oyla istikrarımı koruyorum saatler sonra kontrol edeyim dedim aynı duruyorbiri kendim zaten
Bahçe çok güzel olacakİnşaallah gelsin bakalım:)
Bende öyleBen oyumu verdim zaten kazanmasini istediklerime
Cok dusuncelisin oyun icin tesekkur ediyorumBende öyleCanfeb Elalis güzel yaomis ama onlar önceden aldı ödülü Dahliadivin ve Youlost16 a verdim çok istiyorum ikisinden biri kazansin herkes hakediyor ama
Ben yazmayayim simdi, utanirsinBende öyleCanfeb Elalis güzel yaomis ama onlar önceden aldı ödülü Dahliadivin ve Youlost16 a verdim çok istiyorum ikisinden biri kazansin herkes hakediyor ama
Rica ederim ne demek gerçekten ilk gördüğümde aşık oldum senin sunuma itiraf ediyorumCok dusuncelisin oyun icin tesekkur ediyorum
Yaz yaz çekinmeBen yazmayayim simdi, utanirsin
Ben ve deynepOylamamiz hayırlı olsun. Herkesin şansı bol olsun arkadaşlar.
Bu oylamada kimin yaptığını tıklamadan damak tadima uygun olan sahurluğu işaretledim.
Gözleme
Kol böreği el açması ıspanaklı olan
Ellerinize sağlık kızlar.
Rica ederim ne demek gerçekten ilk gördüğümde aşık oldum senin sunuma itiraf ediyorum
Muhteşemarastirip ugrassam ne begenilir diye dusunsem kimse begenmezdi spontane geldi aklima daha cok begeni yorumu aldim bende buna seviniyorum :)
Meleğim seni oylamışım
Tşk edeirm Ablam :))Meleğim seni oylamışım
Etiketin içindeki Dahliadivin bacimi da
aynen canım seçmek çok zor oldu :)Bende öyleCanfeb Elalis güzel yaomis ama onlar önceden aldı ödülü Dahliadivin ve Youlost16 a verdim çok istiyorum ikisinden biri kazansin herkes hakediyor ama
Hemso az çekilsen de biraz da biz pınar yesek bir dahakineaynen canım seçmek çok zor oldu :)
hepimizn ellerine sağlık