- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
Saat çok geç olmadan hemen siz de başka komşuya yollayın dengeleyin evdeki sütlaç sayısınıBu aksam firin sutlac yapmistim komsumda bana firin sutlac gondermis hemde 3 kap oglumuda adamdan saymis evde bir haftalik firin sutlac oldu
Hayır canım katılım devam ediyor yarın son yarın akşam oylama açılır:)Cuma günleri oylama:)Oylama bu gece miNevreste
Aa valla hic aklima gelmemisti he dur kendi yaptiklarimdan komsuma veriyim kankimeSaat çok geç olmadan hemen siz de başka komşuya yollayın dengeleyin evdeki sütlaç sayısını
Himm tammHayır canım katılım devam ediyor yarın son yarın akşam oylama açılır:)Cuma günleri oylama:)
Hatta bak ilk sayfada Cumartesi oylama diyor:)Himm tamm
Tamam abla:)Hatta bak ilk sayfada Cumartesi oylama diyor:)
deme öyle,müşteri velinimettirSenin benim oyuma ihtiyacin yokkiii
Tabi sen diyosan dogrudur ben bilemedim bu yuzden kaybediyorum belkidedeme öyle,müşteri velinimettir
ama şimdi 3 ay beklemen gerekiyo :)Tamamdıraynen bir bağımlılık oluşuyor hissediyorum karşı koyamadığım
işte her oy altın değerinde,onları el üstünde tut şımartTabi sen diyosan dogrudur ben bilemedim bu yuzden kaybediyorum belkide
Off insan iliskilerim cok kotudur ozaman ben yapamiycim bu isiişte her oy altın değerinde,onları el üstünde tut şımart
herşeyi de benden beklemyin cağnım
burası mı ,geldik mi
günaydın canım
Sana da günaydın canımgünaydın canım
dün çok çağırdık seni neden oynamaya gelmedinherşey yolunda mı :)
iyisin dimiSana da günaydın canımAnnem geç oldu dedi,salmadı sokağa
İyiyim şükür,fena değilimiyisin dimi
hep iyi ol inşallahİyiyim şükür,fena değilim
Sen de inşallah canımhep iyi ol inşallah