- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
ne diyeceğimi bilemedim,allah sabırlar versinHayır canım vefat haberi ile gitmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyeceğimi bilemedim,allah sabırlar versinHayır canım vefat haberi ile gitmişler
Evet canım iki yaparızBayagi tarif cikmis oy hakki iki olacak degilmi bir oy veremem
birini bana verirsen olurmuşBayagi tarif cikmis oy hakki iki olacak degilmi bir oy veremem
İyi super ben bukadar tarif beklemiyordum :)Evet canım iki yaparız
Senin benim oyuma ihtiyacin yokkiiibirini bana verirsen olurmuş
Daha gelecekler var canım:)İyi super ben bukadar tarif beklemiyordum :)
Peki oylama bu gecemi basliycak yarin gecemi?Daha gelecekler var canım:)
Yarın canım:)Gece bu saatlerde başlarız:)Peki oylama bu gecemi basliycak yarin gecemi?
Bağımlılık yapar bizi bırakamazsınTarifi niyetli iken gündüz yapmıştım iftarda suyu içer içmez tadına baktım hemen. Hepsi yerli yerindeydi baharatı tuzu
Sonraki konsepti de merakla bekliyorum güzelmiş bu yarışmalar
Tamamdır aynen bir bağımlılık oluşuyor hissediyorum karşı koyamadığımBağımlılık yapar bizi bırakamazsın
Buraya sohbete de bekleriz canım
Ne güzel canımTamamdır aynen bir bağımlılık oluşuyor hissediyorum karşı koyamadığım
Çok fena olmuş:)Bu aksam firin sutlac yapmistim komsumda bana firin sutlac gondermis hemde 3 kap oglumuda adamdan saymis evde bir haftalik firin sutlac oldu
Merhaba canım nasılsın işler bitti mi:)Selaaammmmmmmm
Oooo çoktan abla ya evim tertemizzzzzMerhaba canım nasılsın işler bitti mi:)
Maşaallah canım her şeyi bitirmişsin:)Oooo çoktan abla ya evim tertemizzzzz
Sınavlarmda tamam, yarışmamda tamam
İşte geldim burdayımmmmmm
İyiyim ablacım sen nasılsın
Ramazandan snra buralar sessizleşti