Millet unutmuştur diziyi,sana yeni heyecan ne güzelBende öyle vallahi çoğunluk telefonla uğraşıyorumDizi izliyorum.Aramızda Kalsın dizisi vardı 2013 yapımı:)Ben o dönem izlememiştim:)Onu izliyorum çok heyecanlı geliyor:)
Güzelse bende bakayım aramızda kalsını eşimle izliyoruz o olmayınca ne yapsam diye geziniyorum :)Ben Alef'e vuruldumCuma günleri yeni bölümü çıkıyormuş,ben netten izledim 4 bölüm. 5 gelsin diye bekliyorum Başka türlü vakit geçmiyor ki,dışarıya çıkmıyorum yasak diye
Ben zaten çok kısa kısa son bölümleri izledim çok hakim değilim çok eğlenceli geliyor:)Millet unutmuştur diziyi,sana yeni heyecan ne güzel
Hangi dizi bilmiyorum ,ben de izlemedim ,bakarım ona da :)Ben zaten çok kısa kısa son bölümleri izledim çok hakim değilim çok eğlenceli geliyor:)
Alef çok iyi,1 gecede 4 bölüm izledim,45 dakika civarı, sıkmıyor da:)Güzelse bende bakayım aramızda kalsını eşimle izliyoruz o olmayınca ne yapsam diye geziniyorum :)
Kesin denk gelmişsindir:)Hangi dizi bilmiyorum ,ben de izlemedim ,bakarım ona da :)
Eşim o tür dizileri sever onuda birlikte izleyelim sağol canım benimAlef çok iyi,1 gecede 4 bölüm izledim,45 dakika civarı, sıkmıyor da:)
Sen de sağol canım güzelciğimEşim o tür dizileri sever onuda birlikte izleyelim sağol canım benim
Uğur Yücel ve Binnur Kaya olan mi?Kesin denk gelmişsindir:)
Aramızda kalsın adı komik aile dizisi:)
Ben aksiyon,korku sevmem
Evet canımUğur Yücel ve Binnur Kaya olan mi?
Hatırladım şimdi canımEvet canımBinnur Kaya durmadan yemek yiyor ve dizi Antep dizisi ondan mı bilmem bayılıyorum:)
Bende öyle canım tam izleyememiştim:)Eşim o gün başka dizi izliyordu sanki o yokken falan arada takılıyordum galiba ondan konulara hakim değilim:)Hatırladım şimdi canımTam ben de izlemedim ama ,Caner Cindoruk var diye bir dikkatimi cekmisti
Çok hoş diziydi,annem takip ediyordu :)Antepliler zaten,yemekler falan da sahaneydi :)Ben de bir izleyeyim bari ,sıkıntım geçer hemBende öyle canım tam izleyememiştim:)Eşim o gün başka dizi izliyordu sanki o yokken falan arada takılıyordum galiba ondan konulara hakim değilim:)
Zamanda geçiyor günde 2 bölüm izliyoruz:)
Aynen canım keyif alırsan izle zaman geçiyor:)Çok hoş diziydi,annem takip ediyordu :)Antepliler zaten,yemekler falan da sahaneydi :)Ben de bir izleyeyim bari ,sıkıntım geçer hem
Oyuncular çok iyiydi canım:)Bir bakarım,bence severimAynen canım keyif alırsan izle zaman geçiyor:)
Aynen canım kadro çok güzel eski olmasına rağmen konuda eğlenceli sıkmıyor:)Olay bitmiyor:)14. bölüme geldim ve daha çok varOyuncular çok iyiydi canım:)Bir bakarım,bence severim
Uzun süre vakit geçirmelik olur o zaman ,başlayayım ben de bakayımAynen canım kadro çok güzel eski olmasına rağmen konuda eğlenceli sıkmıyor:)Olay bitmiyor:)14. bölüme geldim ve daha çok var
Aynen canım 52 bölümmüş :)Öyle güzel bir dizi bulsam izlemediğimUzun süre vakit geçirmelik olur o zaman ,başlayayım ben de bakayım
İzle izle bitmez 52 bölümAynen canım 52 bölümmüş :)Öyle güzel bir dizi bulsam izlemediğim
Aynen canım en azından ramazan ayında bitiririz sonra feraha çıkarız inşaallahİzle izle bitmez 52 bölümBen bir düşüneyim canım,bulursam sana da öneririm:))