- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.135
Amin canım, bayram sonrası her şey düzelecek insallahAynen canım en azından ramazan ayında bitiririz sonra feraha çıkarız inşaallah Tamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım, bayram sonrası her şey düzelecek insallahAynen canım en azından ramazan ayında bitiririz sonra feraha çıkarız inşaallah Tamam canım
İnşaallah canımAmin canım, bayram sonrası her şey düzelecek insallah
Amiiiiin canımİnşaallah canım
Sen ailenle mi kalıyorsun yemek falan nasıl yapıyorsun:)Amiiiiin canım
Pek yediğim söylenemez Annem burda oldukça o ,değilse eş kişisi,öyle idare ediyorum :)Sen ailenle mi kalıyorsun yemek falan nasıl yapıyorsun:)
Hala düzelmedi mi:)Pek yediğim söylenemez Annem burda oldukça o ,değilse eş kişisi,öyle idare ediyorum :)
İnşallah canım,düzeleceğim yakında Yemeden yaşasam çok daha mutlu olurum, yaşamak için yiyiyorum resmenHala düzelmedi mi:)
Allah kolaylık versin sana iyi baksınlar çabuk toparlan canım
Düzelecek inşaallahİnşallah canım,düzeleceğim yakında Yemeden yaşasam çok daha mutlu olurum, yaşamak için yiyiyorum resmen
İnşallah canımDüzelecek inşaallah
Bizden başka kimseler yok:)İftar sofrası mı kuruyorlar acabaİnşallah canım
Bence iftar için anlastılar,bizi ektiler Bizsiz buluşacaklarBizden başka kimseler yok:)İftar sofrası mı kuruyorlar acaba
Hem de biz olmadanBence iftar için anlastılar,bizi ektiler Bizsiz buluşacaklar
Başka bir açıklaması olamaz KesinHem de biz olmadan
Küselim hepsineBaşka bir açıklaması olamaz Kesin
Küselimİnsallah hesap fazla gelir, bulaşık yıkar hepsiKüselim hepsine
Aynen canım inşaallahKüselimİnsallah hesap fazla gelir, bulaşık yıkar hepsi
Aynen canım inşaallah
Başı sağolsun, yanına gitmek istiyordu gidemediHanimKelesimiGetir ablamın annesi dün gece vefat etmiş
Allah rahmet eylesin nurlar içinde yatsın inşaallah....Başın sağolsun ablam....
Evet canım öldükten sonra gitmişler.Bugün defnedilmiş:/Başı sağolsun, yanına gitmek istiyordu gidemedi