- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
Oylama bugün mü bitiyor çorbalarda?Öyle canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylama bugün mü bitiyor çorbalarda?Öyle canım sağol
Evet canım gece bitiyorOylama bugün mü bitiyor çorbalarda?
Belli oldu mu senin fasülyelik?Evet canım gece bitiyor
Akşam belli olur:)Belli oldu mu senin fasülyelik?
Süpriz yani, heyecanla bekliyoruzAkşam belli olur:)
Öyle canımSüpriz yani, heyecanla bekliyoruz
Ben namaz kılmadım daha abla, Allah'a emanet ol öpüyorumÖyle canım
Allah kabul etsin canım görüşürüzBen namaz kılmadım daha abla, Allah'a emanet ol öpüyorum
İnsallah ama bunu bizzat kendi içinde yaşayan akrabam söyledi site adı vermeyeyım hatta orada ev fiyatları inanılmaz düştüCanım onlar söylenti gerçek değil benim oturduğum bina için bile söylediler bir şey yok :)Ona bakarsan yeşilevler,çarşı hep yıkıldı dediler ama bir şey yok:)Herkes yerinde:)
Ayyy yok canım keşke benim oturduğum binada deprem sonrası 80-90 bin üstüne ekledi:)Ev benim değil almak istiyorum 400 binden aşağı ev kalmadı:)Alaca sitesi mi canım:)İnsallah ama bunu bizzat kendi içinde yaşayan akrabam söyledi site adı vermeyeyım hatta orada ev fiyatları inanılmaz düştü
Ameliyat yerim oyuluyor gibi sanki,ağrı yapıyor bayağı. Ama geçecek elbetNiye canım bir sıkıntı mı varİyiyim çok şükür
Canım benim, sorun yok ,denk geliriz elbet bi ara,gönüllerimiz bir zatenSen beni etiketle çağır canım inan ben alıntıları bile kaçırıyorum gidip konulara bakınca görüyorum bak bu bile gözden kaçtı
Allah kolaylık versin canım geçecek inşaallahAmeliyat yerim oyuluyor gibi sanki,ağrı yapıyor bayağı. Ama geçecek elbet
Ama gözüm seni arıyorCanım benim, sorun yok ,denk geliriz elbet bi ara,gönüllerimiz bir zaten
Benim de,hem gözüm,hem gönlüm güzelciğim Denk geldik neyse ki şimdiAma gözüm seni arıyor
Amin canım, inşallahAllah kolaylık versin canım geçecek inşaallah
Aynen canım benim neler yapıyorsun:)Çok gelmiyorsun kendine oylanacak bir şeyler buldun mu zaman geçiyor mu nasıl geçiyorBenim de,hem gözüm,hem gönlüm güzelciğim Denk geldik neyse ki şimdi
Anca telefonla vakit geçiriyorum canım, kimse olmayınca takılmıyorum yani :) Özledim amaAynen canım benim neler yapıyorsun:)Çok gelmiyorsun kendine oylanacak bir şeyler buldun mu zaman geçiyor mu nasıl geçiyor
Bende öyle vallahi çoğunluk telefonla uğraşıyorum Dizi izliyorum.Aramızda Kalsın dizisi vardı 2013 yapımı:)Ben o dönem izlememiştim:)Onu izliyorum çok heyecanlı geliyor:)Anca telefonla vakit geçiriyorum canım, kimse olmayınca takılmıyorum yani :) Özledim ama
Ben Alef'e vuruldumCuma günleri yeni bölümü çıkıyormuş,ben netten izledim 4 bölüm. 5 gelsin diye bekliyorum Başka türlü vakit geçmiyor ki,dışarıya çıkmıyorum yasak diyeBende öyle vallahi çoğunluk telefonla uğraşıyorum Dizi izliyorum.Aramızda Kalsın dizisi vardı 2013 yapımı:)Ben o dönem izlememiştim:)Onu izliyorum çok heyecanlı geliyor:)