Sponsor yarışmalarımızda her zaman oluyor bunda neden olmasın:)
Ayy pro olmak istiyorum tabikii, günlerdir onu diyorum
Bu yarışma her hafta olacak birine mutlaka katıl:)Ayy pro olmak istiyorum tabikii, günlerdir onu diyorumher hafta bir tarif mi alıyoruz ki kzucum
Yani ablacım birine katıldığımda diğerlerine de katılmak zorunda değilim öyle mi :) öyleyse katılayım yoksa pek altından kalkamamBu yarışma her hafta olacak birine mutlaka katıl:)
Hayır canım istediğin hafta katılabilirsin:)Yani ablacım birine katıldığımda diğerlerine de katılmak zorunda değilim öyle mi :) öyleyse katılayım yoksa pek altından kalkamam
Ayy süper öyleyse tamammHayır canım istediğin hafta katılabilirsin:)
Bu hafta için şimdi canım haftaya başka olacak:)Ayy süper öyleyse tamamm ☺ diğer hafta için şimdi mi tarif alıyoruz ablacım geleyim mi özel mesaja ☺
Tamam ablacım kusura bakma böyle okula yeni başlayan çocuklar gibi her şeyi soruyorum amaBu hafta için şimdi canım haftaya başka olacak:)
Sen bilirsin:)
Sor canım ben bildiğim tüm soruları cevaplarımTamam ablacım kusura bakma böyle okula yeni başlayan çocuklar gibi her şeyi soruyorum amateşekkür ederim ❤
Çookktan geldiimmSor canım ben bildiğim tüm soruları cevaplarım
Ben bunun için buradayım:)
Aklıma bir şey geldi sana uyar mı bilmem özele gel bakayım:)
Daha yeni nevros bilmiyor, yoksa ben gibi herşeyi özel mesajlar tekrar tekrar sorardı, ahh 2016 ahhh ne çok rahatsız etmişim seniSor canım ben bildiğim tüm soruları cevaplarım
Ben bunun için buradayım:)
Aklıma bir şey geldi sana uyar mı bilmem özele gel bakayım:)
Canım benim sorun ben memnun oluyorumDaha yeni nevros bilmiyor, yoksa ben gibi herşeyi özel mesajlar tekrar tekrar sorardı, ahh 2016 ahhh ne çok rahatsız etmişim seni
Hakkaten öyleeDaha yeni nevros bilmiyor, yoksa ben gibi herşeyi özel mesajlar tekrar tekrar sorardı, ahh 2016 ahhh ne çok rahatsız etmişim seni
Sen rahatça sor canımHakkaten öyleediyorum hem yarışmaya giriyorsun hem bişey bilmiyorsun diye kendi kendime neyse kii içim biraz rahatladı şimdii
Sen katılana kadar Pınar sponsor olacakmış.Genemi ya
Canım benim sorun ben memnun oluyorum
Sonrada sen kardeşim ben ablan oldum
Hakkaten öyleediyorum hem yarışmaya giriyorsun hem bişey bilmiyorsun diye kendi kendime neyse kii içim biraz rahatladı şimdii
CanımsınIyi ki de oldun nevroş iyi ki
sen benden daha iyisin bu konuda