Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden bu kadar.Özele gel
aaa canım teşekkür ederim etiketin içinnnn bayaa iddialı bi yarışma bu yarışmadaHayatSevinceGuzel canım gel gel yeni yarışmamız var
Hediye gönderdikleri ürünleri görsen hemen tarif arardın, tarif bul tarifaaa canım teşekkür ederim etiketin içinnnn ❤ bayaa iddialı bi yarışma bu yarışmada ☺
Nasıl da kanıma giriyooorrHediye gönderdikleri ürünleri görsen hemen tarif arardın, tarif bul tarif
Tarif bak, nevroşa ayırt yoksa hatunlardan tarif kalmazNasıl da kanıma giriyooorr
Ben etiketledim yaAşk olsun beni etiketleyen olmamis
Aşk olsun beni etiketleyen olmamis
Canım biraz yoğunluğum var altından kalkacağıma hiç güvenemiyorum. Du bakalımTarif bak, nevroşa ayırt yoksa hatunlardan tarif kalmaz
Benim 3 konu var birde özeller bugün deli oldumhangi konuya yazacağımı şaşırdım
Daha ilk yarışmadan pes mi ediyorsunTamam arkandan korktu kaçtı demiyeceğim sanıyorsan yanılıyorsunBenden bu kadar.
Özelden kandırma beni.
Labnem de yok zaten.
Oylar da kesat.
Ben tabi kiPeki tarifi kim veriyor cnm ☺☺
Pro üye olmak istemiyorlarmışHayatSevinceGuzel canım gel gel yeni yarışmamız var
nereye ne yazdığımı da bulamıyorum, öyle geziyorum avareBenim 3 konu var birde özeller bugün deli oldum
Yaa bir kaç saat önce yazdığım mesajı bulamadım profilime gidip baktımnereye ne yazdığımı da bulamıyorum, öyle geziyorum avare
HayatSevinceGuzel kız birşey bul yap, belki pro verecekler en azından kırmızı olursunPro üye olmak istemiyorlarmış