- 11 Nisan 2007
- 82.717
- 480.136
Napılıyoki burda ben sahura hurma süt yapıyorum pınar beni napsınŞimdi bu özelde buluşalım mı oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napılıyoki burda ben sahura hurma süt yapıyorum pınar beni napsınŞimdi bu özelde buluşalım mı oluyor
Ayyy ne güzel Allah kabul etsinNapılıyoki burda ben sahura hurma süt yapıyorum pınar beni napsın
Ayyy ne güzel Allah kabul etsin
Keşke yapabilsem imrendim şimdiDur hele daha niyetlenmedik o kadar rahat oluyor ki nevreste mikemmel hurma süt yada yoğurt açlık yok şişlik yok midenin huzurlu hali.
Gördüğün gibi yarışmaya fazlayım
Demeee.Daha ilk yarışmadan pes mi ediyorsunTamam arkandan korktu kaçtı demiyeceğim sanıyorsan yanılıyorsun
1 Mayıs'a kadar alırsın
Belki pro üye olursun
Var mı öyle bir şeyDemeee.
Hemen gönderiyorum adamı nöbetçi labneciye.
Keşke yapabilsem imrendim şimdi
İnşaallah bakalımYaparsın hurma olsun yeter menim özüm yapmış seninkine noluyoda yapamıyo
Olmalı.Var mı öyle bir şey
Bence vardır
Tarif ayırt yada bu hafta dinlen haftaya devam edelim:)Olmalı.
İşe gittiği gerçek labneci de gerçek olabilir.
Taam gidiyorum. Kib bye.
Hiç labneli birşey yapmadığımi da anımsadım birden.Tarif ayırt yada bu hafta dinlen haftaya devam edelim:)
Biz geçen aylarda yaptık müthiş şeyler çıktı ortaya inan her şeye yakışıyor:)Hiç labneli birşey yapmadığımi da anımsadım birden.
Hatta en son ne zaman labne aldım? Ya da aldım mi?
Sağol kuzucuumm girdin aklımaa hadi bakalıımIyi ki de oldun nevroş iyi ki
sen benden daha iyisin bu konuda
Olacak bekleyin:)Bu sene ramazan için sofra yok mu ki? Ayriyetten yani? Geçen seneki sütaş gibi mi olucak acaba?
Kactane verdinBaşka tarif isteyen yok mu
Az oldu ya 13 yada 14 galiba:/Kactane verdin
Gelir daha herkes evde, sahur tarifi bulamamışladir belki:)Az oldu ya 13 yada 14 galiba:/
İlk yarışma gelsin fikirler değişir:)Oysa bulunur her şeye uyarlanabilir:)Gelir daha herkes evde, sahur tarifi bulamamışladir belki:)