Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olsun valla gece nöbetiHosbuldum kız anasıNasılsın canım?
Nasılsın canım nerelerdesin
Hosbuldum canım
Evet küçük cilveli bir hanım geliyor inşallahaaaa kızımız mı oluyooorrrr![]()
![]()
Abimlerle annemleri görmeye gittik biraz,iyi geldiNasılsın canım nerelerdesin![]()
İyi yapmışsın canım sana değişiklik olmuşturAbimlerle annemleri görmeye gittik biraz,iyi geldiSen nasılsın canım?
Ah o nöbetlerNe olsun valla gece nöbetigaliba gece uykusuzluğuna alışıyorum sahur bekleme işi bana prova oldu
sabah namazı derken 5i buluyor uykuya dalmam :) sen nasılsın?
Aynen canim ,arabada gitmek bile yettiİyi yapmışsın canım sana değişiklik olmuştur![]()
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin kuzum,hayırlı evlat olsunEvet küçük cilveli bir hanım geliyor inşallah![]()
Süper canım çok sevindim darısı başımızaAynen canim ,arabada gitmek bile yetti![]()
Ay inşallah,temassız gittik,oturduk,geldikSüper canım çok sevindim darısı başımıza![]()
![]()
![]()
İyi canım çok iyi:)Ay inşallah,temassız gittik,oturduk,geldik![]()
![]()
Ama hepimiz o amatör kümelerden geldikFikrim geldi.Bu yarışmaların farklı liglerde yapılması gerek. Amatör ligden bir oyuncu olarak söylüyorum her geçen gün gözüm daha da korkuyor.
![]()
O zaman tekrarimiz bol olsun canım.Hosbuldum canım![]()
Arada bir yapmak lazım,can sıkıntısı:))
Ay hadi inşallah o zaman.Ama hepimiz o amatör kümelerden geldikBöyle gelişiyorsun hırslanıyorsun,kendini geliştiriyorsun:)Hepimiz amatör kümede olsak tadı olur mu:)
Geçecek inşallahAh o nöbetlerDikiş yerimde sorun var,ağrılıyım ama olsun.
Amin aminnn :)rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin kuzum,hayırlı evlat olsun
kızlar pek bi tatlıdır ❤ ama hazır ol seni satıp babaya cilve yapacak![]()