Canım hoşgeldin özledimHayırlı akşamlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hoşgeldin özledimHayırlı akşamlar![]()
Sağol canım benimGeçmiş olsun abla aç karnına kuru fasulyeyi hap gibi yut sahurda, şifa olur inşallahNevreste
Hoşbuldum ablacım ben de özledimCanım hoşgeldin özledimNasılsın,bebişimiz nasıl
![]()
Şifa olsun inşallahSağol canım benimDeneyeyim:)
Tahmin ettim canımHoşbuldum ablacım ben de özledim
Eşler evde olunca fırsat kalmıyor girmeye, bugün de kontrole gittim öyle gün bitti. Şükür iyiymiş, cinsiyetimizi de öğrendik![]()
Allah razı olsun canımŞifa olsun inşallah![]()
Kızımız olacak inşallahTahmin ettim canım
Maşaallah suphanallah canım benim
Söyle söyle ne duruyorsun![]()
Yaaaaa ben ilk sana cevap yazdığımda kızımız nasıl yazdım mesajı mı geri düzelttimKızımız olacak inşallah![]()
Allah razı olsun ablacım, hayırla bereketle gelsin saliha hatunlardan olsun inşallah.Yaaaaa ben ilk sana cevap yazdığımda kızımız nasıl yazdım mesajı mı geri düzelttim![]()
![]()
Jenna16 kızımız oluyormuş
Hayırlı olsun canım sağlıkla dünyaya gelsin inşaallah![]()
Amin canım inşaallahAllah razı olsun ablacım, hayırla bereketle gelsin saliha hatunlardan olsun inşallah.İçine doğmuş demek temiz kalbine
![]()
![]()
Ay o bir şok oldu tabiAmin canım inşaallah
Eşin ne durumda o erkek bekliyordu:)
Doğsun herkesten çok o sevecekAy o bir şok oldu tabiemin misiniz filan dedi baktı ki kesin iki tekledi şimdi adapte oldu, kızım diye sevmeye başladı
İnşallah o günleri de görürüzDoğsun herkesten çok o sevecek![]()
kızlar babaları ile çok iyi anlaşırlar
![]()
İnşaallah canım benim hayırlısı olsunİnşallah o günleri de görürüz❤
Amin Allah razı olsun ablacım, nasıl geçiyor ramazan? Oruca alıştın mı?İnşaallah canım benim hayırlısı olsun![]()
İyi canım çok şükür:)Amin Allah razı olsun ablacım, nasıl geçiyor ramazan? Oruca alıştın mı?
İftardan önce açtım daha düşmediaçtın mı kız![]()
Bilirkisiyim bennerden bildin![]()