- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Açıldılar görmedin mi:)Onaydaki konular neden açılmadı hala çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıldılar görmedin mi:)Onaydaki konular neden açılmadı hala çok merak ediyorum
Doğalgazda 551 gelmişKombinin suyu bitmiş,farkedememişim onun etkisi oldu galibaBiizm daha gelmedi:)Ama doğalgaz az gelmiş ona şaşırdım
Bildirim gelmedi ki,ya da araya kaynadı demek kiAçıldılar görmedin mi:)
Bizim merkezi sistem o daha gelmedi ama ocak ve banyo için olan geçen aylara göre az gelmiş şaşırdım:)Doğalgazda 551 gelmişKombinin suyu bitmiş,farkedememişim onun etkisi oldu galiba
Sen ne zaman yapacaksınBaktım geldim,güzel olmuş mamalar
Bilmemko,labnem yok ki benimSen ne zaman yapacaksın
Pazartesi alabilirsinBilmemko,labnem yok ki benim
Benimkide guzel oldu ama tas firinin pismesiyle ev firininin pismesi farklidir ya o pideyle ayni olmadi tabiki yoksa guzel tertemiz kendimiz yaptigimiz :)Ben bugün yaptım, fırın pidesinden daha güzel oldu, eşimde oğlum da çok beğendi. Övünmeyi sevmem ama güzel yapmıştım
Hele bi pazartesi gelsin de düşünürüzPazartesi alabilirsin
Ben geçen yıl yapıyordum güzel oluyordu:)Tabi dediğin gibi ama poğaça gibi falan değildi tam ekmek işte:)Benimkide guzel oldu ama tas firinin pismesiyle ev firininin pismesi farklidir ya o pideyle ayni olmadi tabiki yoksa guzel tertemiz kendimiz yaptigimiz :)
Tamam düşünmek yapmanın yarısıdırHele bi pazartesi gelsin de düşünürüz
Söz konusu benim NevoşTamam düşünmek yapmanın yarısıdır
Bu sefer bahanen olmasın lütfenSöz konusu benim Nevoş
Belki bahanem çıkar
Ben yapamazsam başkası yaparBu sefer bahanen olmasın lütfen
Olmaz senin kadar kimse güzel yapamazBen yapamazsam başkası yapar
Bas gaza aşkım bas gazaaaOlmaz senin kadar kimse güzel yapamaz
Bende pogaca gibi olmayan tarif aradim odu cok sukur ne yapayim ben sekerli ekmek acma gibi tarif veriyolarBen geçen yıl yapıyordum güzel oluyordu:)Tabi dediğin gibi ama poğaça gibi falan değildi tam ekmek işte:)
Sen tecrübelisin hepsi genç nasıl yapsınlarBas gaza aşkım bas gazaaa