Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Miniğim ben asla öyle birşey yapmam

Hyr hayr konu başka vallahi seninle alakalı değil, benm tarifim aşırı basit sende emek var yine.. Yani senlik bir durum değil
Peki cmm ne bilim hile var deyince şaşırdım Hadi bakalım yine de ne olursa olsun emek var herseyde hak eden kazansın bebeğim

Nasıl yani tiramusi nun neyi var ki .. bilmediğim birsey mi var ? Ben pandispanyasına kadar kendim yaptım onu sorun nedir cnm ?
İlk msjlarda kazen abi tatlı yapmak isteyenlere sahurda tatli mi yapıyorsunuz falan dediği için canım senlik bir sorun yok nevoş onay verdiyse tamamdır

İlk msjlarda kazen abi tatlı yapmak isteyenlere sahurda tatli mi yapıyorsunuz falan dediği için canım senlik bir sorun yok nevoş onay verdiyse tamamdır
Anladım cnm aslında başka seçenekler de vardı ama tatlı sevdiğimden ki sahur son yemek orda bile yediğim oluyor diye yaptım Bakalım belki de onaylanmaz bile bekliyorum bende

Anladım cnm aslında başka seçenekler de vardı ama tatlı sevdiğimden ki sahur son yemek orda bile yediğim oluyor diye yaptım ☺☺ Bakalım belki de onaylanmaz bile bekliyorum bende
Onaylanır canım olsa bende yerim saat farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…