Bir an iftara köpek pisiren diye okudum dedim noluyorIftira kötek pişiren koca yürekli Canfeb
Miniğim ben asla öyle birşey yapmam
Hyr hayr konu başka vallahi seninle alakalı değil, benm tarifim aşırı basit sende emek var yine.. Yani senlik bir durum değilAma yine de bilmek isterim ☺ Sizlerin tarifi cok mu zor ?
Benimkinin 3 günlük hazırlığı varAma yine de bilmek isterim ☺ Sizlerin tarifi cok mu zor ?
Ben de ,kendimden şüphe ettimBir an iftara köpek pisiren diye okudum dedim noluyor
Peki cmm ne bilim hile var deyince şaşırdımMiniğim ben asla öyle birşey yapmam
Hyr hayr konu başka vallahi seninle alakalı değil, benm tarifim aşırı basit sende emek var yine.. Yani senlik bir durum değil
İlk msjlarda kazen abi tatlı yapmak isteyenlere sahurda tatli mi yapıyorsunuz falan dediği için canım senlik bir sorun yok nevoş onay verdiyse tamamdırNasıl yani tiramusi nun neyi var ki .. bilmediğim birsey mi var ? Ben pandispanyasına kadar kendim yaptım onu sorun nedir cnm ?
Ateşle oynamaaBu tarifime oy vermeyen herkesi teker teker not alıp sonra beğenmedim butonuna basacam
Offf şimdi ciddiye alınıp gri oluyormuşum daha yapmadan
Anladım cnm aslında başka seçenekler de vardı ama tatlı sevdiğimden ki sahur son yemek orda bile yediğim oluyor diye yaptımİlk msjlarda kazen abi tatlı yapmak isteyenlere sahurda tatli mi yapıyorsunuz falan dediği için canım senlik bir sorun yok nevoş onay verdiyse tamamdır
Aman ha dikkat et vallah kim vurduya gidersin haBu tarifime oy vermeyen herkesi teker teker not alıp sonra beğenmedim butonuna basacam
Resimdeki sen misin ?Anladım cnm aslında başka seçenekler de vardı ama tatlı sevdiğimden ki sahur son yemek orda bile yediğim oluyor diye yaptım ☺☺ Bakalım belki de onaylanmaz bile bekliyorum bende
Faili Kazen olacak az zorlarsaAman ha dikkat et vallah kim vurduya gidersin ha
Kuzum burda hersn herşey olabilirAman ha dikkat et vallah kim vurduya gidersin ha
Evet cnmResimdeki sen misin ?
Merak etme benim de baya tecrübem var o yüzden bulaşmam burda kimseyeKuzum burda hersn herşey olabilirilk geldiğim gün yaşafıklarımdan sonra artk herşeye karşı hazırlıklıyım
Birdaha söylesene kazen abi duymamışBu tarifime oy vermeyen herkesi teker teker not alıp sonra beğenmedim butonuna basacam
Kız günah yaBirdaha söylesene kazen abi duymamış
Onaylanır canım olsa bende yerim saat farketmezAnladım cnm aslında başka seçenekler de vardı ama tatlı sevdiğimden ki sahur son yemek orda bile yediğim oluyor diye yaptım ☺☺ Bakalım belki de onaylanmaz bile bekliyorum bende
Miş gibi yaptım korkuyu canlı tutuyorumKız günah yaneden hemen etiketledin cidden gider Allah korusun