- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Jenna16 bak kırmızı mor çıkarmasa bile her türlü hissetiriyor bu canfebBirdaha söylesene kazen abi duymamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jenna16 bak kırmızı mor çıkarmasa bile her türlü hissetiriyor bu canfebBirdaha söylesene kazen abi duymamış
Kesinlikle cnm Biz kadınlara tatlı de yeter her şekil yenirOnaylanır canım olsa bende yerim saat farketmez
Korkunun evi yıgılsınMiş gibi yaptım korkuyu canlı tutuyorum
Maşallah sanaEvet cnm
Orası neresi Hadi Allah kabul etsin canımUvvv az kaldı burada. gideyimde yemeği ateşe koyayım ancak pişer
Herkese hayırlı iftarlar
Git tabi bizim daha 2saate yakın varUvvv az kaldı burada. gideyimde yemeği ateşe koyayım ancak pişer
Herkese hayırlı iftarlar
Cok teşekkür ederim canımMaşallah sana
Ria ederim canimCok teşekkür ederim canım ❣
Sen hangi şehirdesin cnm burda da az kaldı daUvvv az kaldı burada. gideyimde yemeği ateşe koyayım ancak pişer
Herkese hayırlı iftarlar
Hayır canım benim ki hiç de zor değil meselaAma yine de bilmek isterim Sizlerin tarifi cok mu zor ?
Ben kıza benim ki zor değil dedim niye 3 günlük diyorsunBenimkinin 3 günlük hazırlığı var
Söyle de inanalımHayır canım benim ki hiç de zor değil mesela
Ben yeni değilimSöyle de inanalım
Seninki zor degilse benim suçum ne:)benimki zor demekkiBen kıza benim ki zor değil dedim niye 3 günlük diyorsun
Diyemez kii,diyemez kiiiSöyle de inanalım
Ben yöresel i bulamadım ondan burdayımYöreselden buraya hangi ara geldim ben
Ben yeni değilim