- 21 Ocak 2018
- 8.218
- 20.202
- 32
Yaocak bisey yok ozaman :) kizmiyosun dimi bana boyle uygun bulmadim diyorum diye :)Ya açıkcası siz böyle deyince arkadaşa vazgeçsen diye mesaj yazdım:)
Yani başka bir şey bulalalım ama bence uygun:)Ne yazık ki yapmış
Banada öyle geldi işte ondan dedim, sanki krebi nasıl iftardan sonra tatlı olarak görmüyorsak tiramisiyu da sahur sofrasına koyamadımBende kahvaltilik tatli bisey yapicam ama hani zaten genel bilinen kahvaltida yenilen bisey biz hep kahvalti yapariz o yuzden bence uygun ama tiramisu konusunda katiliyorum bende yazdim zaten tabiNevreste uygun gormus bisey diyemem ama kimse gece kalkip tiramisu yapmaz bence
O zaman sorun yokYani tiramisu varsa yerim tabi de sahura hazirlamam
Ya ben tatli asiri severim zaten eger aksmdan kalma tatli varsa yerim cunku orucluyken aklima gelir canim ceker biliyorum diye ama bu demek degilki sahura baklava yapiyorum yoksa kalan tatliyi yerim birakmamBanada öyle geldi işte ondan dedim, sanki krebi nasıl iftardan sonra tatlı olarak görmüyorsak tiramisiyu da sahur sofrasına koyamadım
Ama bilemeyiz tabi, baklava bile yiyen olabilir
Yok canım kızmıyorum samimiyetinin farkındayım aksine siz bana kızarsınız diye korkuyorum:)Yaocak bisey yok ozaman :) kizmiyosun dimi bana boyle uygun bulmadim diyorum diye :)
Eşimde öyle sofrada 3bardak su içiyor hiç tikanmiyirdaBen 3 bardak suyu yemek hemen ardından içiyorumbenim komşum var 50 kilo günde bir bardak su iciyormus ..
Ben şu konusunda çok fenayım geçen sene iftarda ilk zaman 1.5 litre su içtim yemekle birlikte fena oldum
Tamam baklava benden labneyi hamura koyarımYa ben tatli asiri severim zaten eger aksmdan kalma tatli varsa yerim cunku orucluyken aklima gelir canim ceker biliyorum diye ama bu demek degilki sahura baklava yapiyorum yoksa kalan tatliyi yerim birakmam
Bazen ben yemek yerken ters ters bakar eşim gerçi eşim de ben gibidir ama arada yanlışlıkla birbirimizi görüyoruz yerken yoksa yemek odakliyiz bizEşimde öyle sofrada 3bardak su içiyor hiç tikanmiyirda
Bende kavonoz denedim içmek için uğraştığım bir ara güzel oluyor anlamiyosun ne kadar içtiğiniBen bardakla bile içmem 500 ml lik kavanozlarla dün gece 8-9 tane içtim galiba
Çok zayıf ya iyice erir:)Kıyamam:)Aynen ben o yaşlarda tam tutuyordum ama o zaman ezan erken okunuyordu:)O zaman tutsun benimki de eşim kıyamadı bugün ben de ben onun yaşında tutuyordum hatta yanlışlıkla lolipop yemiştim falan deyip bastırdım
Ben sahur tarifleri dediginiz icin tatlilari direk eledim aklimad cok bisey gelmedi hani sahurda hep kahvalti yaptigimiz icin :) sonra tatli verdim diyince ondan seyaptim labneyi duyunca kategori belli olmadan once zaten aklima ilk gelen tiramisu yapmakti :) neyse cok uzattim oyle isteYok canım kızmıyorum samimiyetinin farkındayım aksine siz bana kızarsınız diye korkuyorum:)
Aynen öyle oluyor.Ben su isteyince kimse bana bardakla getirmez yetmez çünkü:)Ben tiroidden dolayı çok su içiyorum ağzım dilim he kuru:)Bende kavonoz denedim içmek için uğraştığım bir ara güzel oluyor anlamiyosun ne kadar içtiğini
Bu sefer birinci olmazsa ikinciye sana vereyimBen sahur tarifleri dediginiz icin tatlilari direk eledim aklimad cok bisey gelmedi hani sahurda hep kahvalti yaptigimiz icin :) sonra tatli verdim diyince ondan seyaptim labneyi duyunca kategori belli olmadan once zaten aklima ilk gelen tiramisu yapmakti :) neyse cok uzattim oyle iste
Ozaman bende minik pratik san sebastian yapayimTamam baklava benden labneyi hamura koyarım
Tamam canım yapan yapsın bişey demedik,sahurda tiramisu mu olur der oy vermezler diye diyorumO zaman sorun yok
Niye ya ben dün gece kalktım hamur mayalamıştım neredeyse 20 tane bazlama yaptım.40-50 dk sürdü:)Yani bir şeylerle mutlaka uğraşıyoruz:)
Ben bu sefer yapamayabilirim eşim gündüz çalışıyor ve markete gitme imkanı yok :)Tabi labnem yok:)Ozaman bende minik pratik san sebastian yapayimsaka pratik dedik lutfen sen zaten goturuyosun corbalari
İkincide serbestsek eger olabilir neden olmasinBu sefer birinci olmazsa ikinciye sana vereyim
Onu bende düşündüm bak:)Tamam canım yapan yapsın bişey demedik,sahurda tiramisu mu olur der oy vermezler diye diyorum
Yok canım hepsinde bana soracaksınız:)İkincide serbestsek eger olabilir neden olmasinrezerve yapmayalim hakeden alsin ne diyim
Daha cok vakit var ama belki gene yaparsinbiseyler :)Ben bu sefer yapamayabilirim eşim gündüz çalışıyor ve markete gitme imkanı yok :)Tabi labnem yok:)