- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Tamam susalım tıpppppBenim de ağzım sulandı bugün çok fena ufak bir çocuğun döner yiyisin i izlemekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam susalım tıpppppBenim de ağzım sulandı bugün çok fena ufak bir çocuğun döner yiyisin i izlemekle
Bak o bile sahurda yenirŞu labnenin yanında görseli ev ekmeği ile banacaksin
O zaman tutsun benimki de eşim kıyamadı bugün ben de ben onun yaşında tutuyordum hatta yanlışlıkla lolipop yemiştim falan deyip bastırdımBenim oğlumda oruç ama sürekli tutmasını istemiyorum çok zayıf:)
Bugün zaman geçsin diye kalkıp bütün evi süpürdü,toz aldıAz kaldı komşuya geçecektiO sebeple acaba tutsa mı dedim
Yenir tabi yenmez mi akşama kadar dil dışarda gezersinBak o bile sahurda yenir
Ben hiç acikmadim ama dudaklarım kuruduKarnım gurulduyo .midem kaziniyor
Bende kahvaltilik tatli bisey yapicam ama hani zaten genel bilinen kahvaltida yenilen bisey biz hep kahvalti yapariz o yuzden bence uygun ama tiramisu konusunda katiliyorum bende yazdim zaten tabi Nevreste uygun gormus bisey diyemem ama kimse gece kalkip tiramisu yapmaz benceKrepi de şekerli yapıyorlar ondan değil ama tiramisu tatlı yani ondan ben şok oldum anlatabiliyor muyum , yoksa tatlı poğaça bile yapıyorlar sahura
Suyu çok sevmeyenler var onlar susamaz:)Benim kızlardan birine suyu neredeyse zorla içiriyoruz:)Yani her kültür başka canım:)Benim abim ve eşide yemek yer hatta eşi tatlıda yer kahvaltıda bile:)Yenir tabi yenmez mi akşama kadar dil dışarda gezersin
MaşallahBenim oğlumda oruç ama sürekli tutmasını istemiyorum çok zayıf:)
Bugün zaman geçsin diye kalkıp bütün evi süpürdü,toz aldıAz kaldı komşuya geçecektiO sebeple acaba tutsa mı dedim
Ya açıkcası siz böyle deyince arkadaşa vazgeçsen diye mesaj yazdım:)Bende kahvaltilik tatli bisey yapicam ama hani zaten genel bilinen kahvaltida yenilen bisey biz hep kahvalti yapariz o yuzden bence uygun ama tiramisu konusunda katiliyorum bende yazdim zaten tabi Nevreste uygun gormus bisey diyemem ama kimse gece kalkip tiramisu yapmaz bence
Ben normalde de iki üç bardak su ya içerim ya içmem ama acıktım:)sabah iyiyim diye yatak odasını bosalttip eşyaların yerini değiştirdim şimdi kalkamıyorumBen hiç acikmadim ama dudaklarım kurudu
Oğlum diyor ki bir lokma ekmekten ne olur ki sanki bir lokmacik yiyeyim
Bende herşeyi her zaman yerim ama sahurda susatmayan şeyleri tercih ederimSuyu çok sevmeyenler var onlar susamaz:)Benim kızlardan birine suyu neredeyse zorla içiriyoruz:)Yani her kültür başka canım:)Benim abim ve eşide yemek yer hatta eşi tatlıda yer kahvaltıda bile:)
Bende evi süpürsem dedim ben yapayım dedi sıkılmış:)Maşallah
Bende süpürge acacaktim mutfaktan çıkmadım daha :/
O da benden bende sevmiyorum su içmek eziyet gibi geliyorSuyu çok sevmeyenler var onlar susamaz:)Benim kızlardan birine suyu neredeyse zorla içiriyoruz:)Yani her kültür başka canım:)Benim abim ve eşide yemek yer hatta eşi tatlıda yer kahvaltıda bile:)
Aynen çay içersem her şey yiyebilirim:)Bende herşeyi her zaman yerim ama sahurda susatmayan şeyleri tercih ederim
Gece kalkıp buzdolabında tiramisu olsa yerim ama üstüne kessin beni diye çay içerim
Dün Çay mi icemedim elimde kaldi buun sofradan önce demleyecevim çayı
Ben bardakla bile içmem 500 ml lik kavanozlarla dün gece 8-9 tane içtim galibaO da benden bende sevmiyorum su içmek eziyet gibi geliyor
Ben 3 bardak suyu yemek hemen ardından içiyorum benim komşum var 50 kilo günde bir bardak su iciyormus ..Ben normalde de iki üç bardak su ya içerim ya içmem ama acıktım:)sabah iyiyim diye yatak odasını bosalttip eşyaların yerini değiştirdim şimdi kalkamıyorum
Kısmet canımSağol canım sende gel
Yani tiramisu varsa yerim tabi de sahura hazirlamamYa açıkcası siz böyle deyince arkadaşa vazgeçsen diye mesaj yazdım:)
Yani başka bir şey bulalalım ama bence uygun:)Ne yazık ki yapmış