Yöresel Tarif 1.Hafta Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifler Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz " Sahur için Pınar Labneli Pratik Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    655
  • Anket Kapalı .
Benim oğlumda oruç ama sürekli tutmasını istemiyorum çok zayıf:)
Bugün zaman geçsin diye kalkıp bütün evi süpürdü,toz aldı:KK70:Az kaldı komşuya geçecekti:KK70:O sebeple acaba tutsa mı dedim:KK70:
O zaman tutsun benimki de eşim kıyamadı bugün ben de ben onun yaşında tutuyordum hatta yanlışlıkla lolipop yemiştim falan deyip bastırdım :KK70:

Krepi de şekerli yapıyorlar ondan değil ama tiramisu tatlı yani ondan ben şok oldum anlatabiliyor muyum , yoksa tatlı poğaça bile yapıyorlar sahura :KK45:
Bende kahvaltilik tatli bisey yapicam ama hani zaten genel bilinen kahvaltida yenilen bisey biz hep kahvalti yapariz o yuzden bence uygun ama tiramisu konusunda katiliyorum bende yazdim zaten tabi Nevreste Nevreste uygun gormus bisey diyemem ama kimse gece kalkip tiramisu yapmaz bence 😃

Benim oğlumda oruç ama sürekli tutmasını istemiyorum çok zayıf:)
Bugün zaman geçsin diye kalkıp bütün evi süpürdü,toz aldı:KK70:Az kaldı komşuya geçecekti:KK70:O sebeple acaba tutsa mı dedim:KK70:
Maşallah :nazar:
Bende süpürge acacaktim mutfaktan çıkmadım daha :/

Bende kahvaltilik tatli bisey yapicam ama hani zaten genel bilinen kahvaltida yenilen bisey biz hep kahvalti yapariz o yuzden bence uygun ama tiramisu konusunda katiliyorum bende yazdim zaten tabi Nevreste Nevreste uygun gormus bisey diyemem ama kimse gece kalkip tiramisu yapmaz bence 😃
Ya açıkcası siz böyle deyince arkadaşa vazgeçsen diye mesaj yazdım:)
Yani başka bir şey bulalalım ama bence uygun:)Ne yazık ki yapmış:KK70:

Ben hiç acikmadim ama dudaklarım kurudu

Oğlum diyor ki bir lokma ekmekten ne olur ki sanki bir lokmacik yiyeyim :KK70:
Ben normalde de iki üç bardak su ya içerim ya içmem ama acıktım:)sabah iyiyim diye yatak odasını bosalttip eşyaların yerini değiştirdim şimdi kalkamıyorum :KK70:

Suyu çok sevmeyenler var onlar susamaz:)Benim kızlardan birine suyu neredeyse zorla içiriyoruz:)Yani her kültür başka canım:)Benim abim ve eşide yemek yer hatta eşi tatlıda yer kahvaltıda bile:)
Bende herşeyi her zaman yerim ama sahurda susatmayan şeyleri tercih ederim

Gece kalkıp buzdolabında tiramisu olsa yerim ama üstüne kessin beni diye çay içerim

Dün Çay mi icemedim elimde kaldi buun sofradan önce demleyecevim çayı :KK70:

Suyu çok sevmeyenler var onlar susamaz:)Benim kızlardan birine suyu neredeyse zorla içiriyoruz:)Yani her kültür başka canım:)Benim abim ve eşide yemek yer hatta eşi tatlıda yer kahvaltıda bile:)
O da benden bende sevmiyorum su içmek eziyet gibi geliyor 🥴

Bende herşeyi her zaman yerim ama sahurda susatmayan şeyleri tercih ederim

Gece kalkıp buzdolabında tiramisu olsa yerim ama üstüne kessin beni diye çay içerim

Dün Çay mi icemedim elimde kaldi buun sofradan önce demleyecevim çayı :KK70:
Aynen çay içersem her şey yiyebilirim:)
Sadece sarımsak susatır diye çekinirim ve salçalı yemekler:)Tatlıdan çekinmem:)

Ben normalde de iki üç bardak su ya içerim ya içmem ama acıktım:)sabah iyiyim diye yatak odasını bosalttip eşyaların yerini değiştirdim şimdi kalkamıyorum :KK70:
Ben 3 bardak suyu yemek hemen ardından içiyorum :KK70: benim komşum var 50 kilo günde bir bardak su iciyormus :KK70: ..

Ben şu konusunda çok fenayım geçen sene iftarda ilk zaman 1.5 litre su içtim yemekle birlikte fena oldum :confused::confused:

X