- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
İnşaallah bakalım canım:)Daha cok vakit var ama belki gene yaparsinbiseyler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah bakalım canım:)Daha cok vakit var ama belki gene yaparsinbiseyler :)
Kazanırsa sen düşünTamam canım yapan yapsın bişey demedik,sahurda tiramisu mu olur der oy vermezler diye diyorum
Tabi ben onu demek istemedim kategori olarak hani bu sefer sahur ya haftaya genel labneli tarifler olursa demek istedim :)Yok canım hepsinde bana soracaksınız:)
Ne tesadüf benimdeBen bu sefer yapamayabilirim eşim gündüz çalışıyor ve markete gitme imkanı yok :)Tabi labnem yok:)
Bencede tuzlu poğaça tarzı birşey alır bundaOnu bende düşündüm bak:)
Yani kategori önemli tarif için:)Mesela normal labne kategorisinde tatlılar öne geçti bunda farklı olacak:)
Belki süt olur canım yada yoğurt umarım öyle olur:)Tabi ben onu demek istemedim kategori olarak hani bu sefer sahur ya haftaya genel labneli tarifler olursa demek istedim :)
Yok canım onun için farklı sponsorumuz olabilirNevros iftar ne zaman olacak, haftaya mi, ben yarin resim çekmeyeyim mi
Nana'nın krebi kimkiBencede tuzlu poğaça tarzı birşey alır bunda
Hee hep labne yapmayiz belki diyosun insallah ozamanBelki süt olur canım yada yoğurt umarım öyle olur:)
Tuzlu poğaça,börek iyi olur:)Bunda verdim 3-5 tane farklı:)Bencede tuzlu poğaça tarzı birşey alır bunda
Yoksa artık labneli balık yapicamBelki süt olur canım yada yoğurt umarım öyle olur:)
Ama etrafımızda görünen reklamlara bakarsanız pınar labne ile ramazan tarifleri yarışması diyorBelki iftar olur diğeri bilmiyorum:)Hee hep labne yapmayiz belki diyosun insallah ozaman
Ispanaklı börek iyi olurdu :)ben niye almadiysamTuzlu poğaça,börek iyi olur:)Bunda verdim 3-5 tane farklı:)
Yap bence güzel olurYoksa artık labneli balık yapicam
Sonrakine aklında olsun:)Ispanaklı börek iyi olurdu :)ben niye almadiysam
Dün bir krep atmıştım buraya ondan istiyorum ben ,seninki de güzel ama ona içim gitti yapicam labnesiz:)Nana'nın krebi kimki
Ben görmedimDün bir krep atmıştım buraya ondan istiyorum ben ,seninki de güzel ama ona içim gitti yapicam labnesiz:)
Kilo almak istemiyorum ya birazda ondan görmedim hamurisine 71olmusum sahurda yumurta hasladim kendime bir tane de muz yedimSonrakine aklında olsun:)
Tava böreği
Sigara böreği
Kol böreği
Bir sürü börek var:)
İlk yarismada ben labneli ispanakli börek yapmistim cok gzuelmis tadiIspanaklı börek iyi olurdu :)ben niye almadiysam