İnşaallah bakalım canım:)Daha cok vakit var ama belki gene yaparsinbiseyler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah bakalım canım:)Daha cok vakit var ama belki gene yaparsinbiseyler :)
Kazanırsa sen düşünTamam canım yapan yapsın bişey demedik,sahurda tiramisu mu olur der oy vermezler diye diyorum![]()
Tabi ben onu demek istemedim kategori olarak hani bu sefer sahur ya haftaya genel labneli tarifler olursa demek istedim :)Yok canım hepsinde bana soracaksınız:)
Ne tesadüf benimdeBen bu sefer yapamayabilirim eşim gündüz çalışıyor ve markete gitme imkanı yok :)Tabi labnem yok:)
Bencede tuzlu poğaça tarzı birşey alır bundaOnu bende düşündüm bak:)
Yani kategori önemli tarif için:)Mesela normal labne kategorisinde tatlılar öne geçti bunda farklı olacak:)
Belki süt olur canım yada yoğurt umarım öyle olur:)Tabi ben onu demek istemedim kategori olarak hani bu sefer sahur ya haftaya genel labneli tarifler olursa demek istedim :)
Yok canım onun için farklı sponsorumuz olabilirNevros iftar ne zaman olacak, haftaya mi, ben yarin resim çekmeyeyim mi![]()
Nana'nın krebi kimkiBencede tuzlu poğaça tarzı birşey alır bunda
Hee hep labne yapmayiz belki diyosun insallah ozamanBelki süt olur canım yada yoğurt umarım öyle olur:)
Tuzlu poğaça,börek iyi olur:)Bunda verdim 3-5 tane farklı:)Bencede tuzlu poğaça tarzı birşey alır bunda
Yoksa artık labneli balık yapicamBelki süt olur canım yada yoğurt umarım öyle olur:)
Ama etrafımızda görünen reklamlara bakarsanız pınar labne ile ramazan tarifleri yarışması diyorHee hep labne yapmayiz belki diyosun insallah ozaman![]()
Ispanaklı börek iyi olurdu :)ben niye almadiysamTuzlu poğaça,börek iyi olur:)Bunda verdim 3-5 tane farklı:)
Yap bence güzel olurYoksa artık labneli balık yapicam![]()
Sonrakine aklında olsun:)Ispanaklı börek iyi olurdu :)ben niye almadiysam![]()
Dün bir krep atmıştım buraya ondan istiyorum ben ,seninki de güzel ama ona içim gitti yapicam labnesiz:)Nana'nın krebi kimki![]()
Ben görmedimDün bir krep atmıştım buraya ondan istiyorum ben ,seninki de güzel ama ona içim gitti yapicam labnesiz:)
Kilo almak istemiyorum ya birazda ondan görmedim hamurisine 71olmusum sahurda yumurta hasladim kendime bir tane de muz yedimSonrakine aklında olsun:)
Tava böreği
Sigara böreği
Kol böreği
Bir sürü börek var:)
İlk yarismada ben labneli ispanakli börek yapmistim cok gzuelmis tadiIspanaklı börek iyi olurdu :)ben niye almadiysam![]()