1 hafta kala ne yapmalıyım

canım anlaşmalı boşanırsan hem o adamın isteklerine boyun eğeceksin hemde adam aniden bekar kalacak..yaptığı zinalar artık normal kabul edilecek..buyüzden çekişmeli olacağını söyle belki biran önce başkasıyla evlenmek istiyorsa zaten onunda acilen boşanma isteği olabilir..blöf yapıyordur sana..sen bi ters davran bakalım ne diyecek?senle anlaşamam ben de rezil rüsva edeceğim seni de..
bakalım yelkenleri suya indirecekmi?
anlaşmalı boşanmalar bence ortada çocuğu olmayan ve 1-3senelik evlilikler için ideal..senin durumunda çekişmel şart..
bence bu süreçte yıpranmazsın aksine daha da güçlenirsin..kızınla ne hayat kurmak istiyorsan bunlara sahip olmaya hakkın var..
kimsenin şartına şurtuna boyun eğme canım..boşanmak isteyen oysa paşa paşa istediklerini yapacak okadar!!

Düşünüyorum da adam zaten zenginmiş parayı verip seni gönderecek oh ne ala? 11 yılın hesabı nerde.
Evet herkesin gururu vardır ama ortada da bazı gerçekler vardır.
Ortada yuva kalmadığına bende katılıyorum, ama en azından ezik çıkma o evden.
Bence elinde birsürü de delil varmış.Mahkeme de sakın boşanma.
Maddi durumu iyiymiş, o zaman mahkeme sürecinde evinde otur, geçimini nafakayla kocan sağlasın.Ve 3- yıl mı sürüyor 5 yıl mı sürüyor dava devam etsin.
Yok artık canı sıkılan başka ev tutup ikinci kadın getiriyor, sonrada kadınlar ay ben gururluyum hemen giderim diyor.Bu gurur değil eziklik bence.
O adam için savaş demiyorum, ondan zaten hayır gelmez ama 11 yılın emeği için bence çekip gitmemelisin.

artık bi araya gelmek yeniden bi aile kurmak gibi bi düşünceniz olmasın bence adam aldatmış yetmemiş gerekçe sunmadan evi terketmiş aileside torunlarını dahi düşünmeden beraber olduğu kadınla tanışmış yani sizi düşünen kimse yok yani boşanmamak içinde sebebiniz yok ama ben üzüldüm onlarda biraz sürünsün derseniz o başka....bu arada kendi hayatınızı kurabileceğiniz seviyede isteklerinizi avukatınıza bildirin artık yolunuza bakın derim

Yasadigin üzüntü, o SIKISMISLIK, bogulma yazdigin satirlardan bana gecti.
Icimde hissettim
Ama senin yapabilecegin birsey kalmamis ortada, sucunda yok.
Birak gitsin, seni, yuvasini, kizini birakarak tercih ettigi kadina gitsin.
Bugün hayat, nefes almak, yasamak sana zor ama birgün gelecek bu duygulari o hissedecek.
Saril kizina, gececek inan gececek. Ne acilar gecmiyor ki.
Babam öldügünde boguluyorum, ölüyorum sanmistim, resimlerine falan bakamiyordum, simdi o ölüme bile alistim.
Zaman sariyor insanin yaralarini, yavas oluyor, aci cekiyorsun ama sonunda iyilesiyyor.
Yine asik olacaksin suan sana uzak gelsede.
Eski esiyin adini, sesini, solugunu duymak istemeyeceksin, önce nefret olacak ona karsi icinde, sonra oda gececek, affedeceksin yaptiklarini ve nötürleseceksin.
Ama simdi güclü ol. Sakin egilme, aman dileme, yoksa yaralarin dahada derinlesir.

Son düzenleme:
senin yaşadıklarını yaşayan bir arkadaşım vardı... kocası resmen karşısında ağlıyordu, karısı sevdiği kızla arasına giriyormuş, boşanmıyormuş diye.. kadın boşandı sonunda.. 1 yıl geçti aradan... adam aradığını bulamadı diğer kadında, arkadaşıma dönmek istedi.. kapısında köpek oldu ama nafile.. demek istediğim erkekler bi heyecana kapılıp gidiyorlar düşünmüyorlar yavrularını yuvalarını..gözleri kör oluyor, nefisleri azgın köpek gibi.. sonra istediklerini alıyorlar ne oluyor çocuk gibi hemen sıkılıyorlar... çocuğun annesinden vazgeçemediği gibi hooopp erkeklerde eski karılarının peşlerindeler... erkeklerin karılarıyla neden evlenmek istediklerini çabuk unutmalarına sinir oluyorum...

bende duygusal davranıp verdiklerini kabul edip (ki verdiklerini o 1 yılda tekrar kazanır adamın aylık 7-8 bin tl geliri var 1 bin tl nafaka verdi)tamam dedim..son anda kafam dank dedi ve mahkeme kapısından döndüm
ailem herzaman arkamda kararıma saygılılar ama maddi olarak benimde aileminde gücü yok en zoru en gurur kıranıda bu işte ondan ihtiyaçlarım için para istemek ya da başkasından isteyeceğimki bu daha acı...arabamı aldı,çok az bir para yatırıyor okadar servetin içinde yıllardır bir ev bile almadı hep şirketine yatırım yaptı,kirada oturuyorum.kirayı ödüyor sadece kendi altında son model arabası işyerinin kapısının önünde 3 tane daha araba ama ben anlaşmadım diye tüm imkanlarını çekti,süründürüyor bide ben arabamı istedim,ihtiyacımız oluyor diye bana hakaret etti ''ALLAH BELANI VERSİN'' diye telefonda bağırdı azarladı hemde yanında başka insanlar varken ve telefonuda yüzüme kapattı

ben de aciz kadınlar gibi hala onu düşünüyorum,arıyorum onu ve bunun için kendimden neefffreettt ediyorummmmm...işte bu psikoloji beni bitiriyor..hala alttan alıyorum acaba diyorum ters birşey söylersem dönecekse dönmezmi vicdan azabı çekermiyim diye..bundan kurtulamıyorum ama o çok rahat

madem ailenin durumu kötü elindeki delilleri kullanıp tazminat davası aç yada anlaşın aylık nafaka ve ev karşılığında boşan sonuç da kendini düşünmek zorundasın hem de bu kadar haksızlığa uğramışken aylık 8000 tl gelirden bahsediyosun türkiye şartlarında çok iyi bi para sende 11 yılının hakkını ve sana yapılan haksızlığın bedelini al çocuğunla sıcak yuva kur

cnm keşke yazdıkların hemen olsa,zaman geçse,unutsam hiçbirşey hissetmesem..yazdıklarını okurken bile ağladım bedenim artık ruhumu taşımıyor,aldığım nefes zor geliyor çok şükürki kızım var tek mutluluğum ama oda babasının yanındaydı 5 gündür onu bile kafaya taktım ya birgün kızımda beni bırakıp babasını tercih ederse diye..
ben böyle değildim güçlüydüm,hayat doluydum,herşeye olumlu bakardım ama şimdi dibe vurdum hep karamsarım ...Allahım yardım et bana neolur bitsin bu kabus
sadece kurtulamadığım psikolojik takıntılarım,gelecek kaygım

adamın karşısında lütfen dik dur ona yalvarma o artık sana dönmez çünkü başkası gözüne girmiş ve o kadınla istediğine ulaşmadan kötü bir tabir olacak ama hevesını almadan geri falan dönmez

sen ondan boşanmadıkça diğer kadın daha değerli oluyor

ve sen ona ters davranmadıkça kocanın gözünde değerin azalıyor lütfen isteklerine boyun eğme senı yıldırmaya çalışıyor bir süre böyle devam eder ama boşanınca en kötü ihtimalle daha ıyı şartta yaşayacaksınız

ama lütfen geri dönmesi için birşey söyleme arama sen suçsuzken, herkesin gözünde, ama ne kadınmış buda yahu dedirtme kimseye

şartlarını isteklerini sun kabul etsın ama en son noktada boşan 3 yıl falan aynı evde kalmadığınızda hakim artık boşuyor sürünsünler...

Sizin şu an depresif durumda ve bağımlılık psikolojisi içinde olduğunuzu düşünüyorum ben.Diğer yorum yapan arkadaşlar gibi eşinizin aşkından bu şekilde düşündüğünüzü zannetmiyorum ; daha karmaşık bir psikolojik durumdasınız bence.
Şahsi fikrime göre zaten sizden boşanmayı oldukça çok istiyor eşiniz.Bu durumda yine anlaşmalı boşanın çünkü ne kadar erken bu işten sıyrılırsanız o kadar çabuk önünüze bakarsınız.Ancaaaakk yeni bir protokol hazırlatın ve onun verdikleri ile yetinmek yerine kendi hayatınızı kimseye muhtaç olmadan sürdürebilecek güvenceyi edinin.Bence boşanmak için şu dönemde kabul edecektir.Çekişmeli davalarda illaki daha fazlasını alabilme garantiniz yok ; o kadar sene sinirinizi bozmaya değmez..

Diğer konularınızı da okudum da, sizin kaç çocuğunuz var? Birinde 2 çocuğum var demişsiniz, diğerinde oğlum var demişsiniz, bi başka konuda kızım var demişsiniz. Ben anlayamadım?

Diğer konularınızı da okudum da, sizin kaç çocuğunuz var? Birinde 2 çocuğum var demişsiniz, diğerinde oğlum var demişsiniz, bi başka konuda kızım var demişsiniz. Ben anlayamadım?

Konu sahibi bence tanıdık biri okurda kim olduğumu anlar diye böyle bişey yapmış olabilir.
Ve bu da çok normal bence.Önemli olan konunun özü, kız ve ya oğlan ne farkeder.
Sonuçta herşeyi buraya alenen döktükten sonra ne anlamı kalır diye düşünüyorum, biz buraya kimseye anlatamadığımız dertlerimizi anlatmak için üye oluyoruz.
Tutarda tanıdık biri okursa hiç hoş olmaz ki, buraya Türkiye'nin heryerinden binlerce insan giriyor.
Yani bence bu gibi şeylere takılmaya gerek yok, neden doğruyu söylemedi diye.

Aldatılmışsınız ve eski eşinizi kesinlikle sizi istemiyor

Daha neyin çabası sizdeki !!

Siz elinizden geleni yapmışsınız. . Lütfen artık yol verin gitsin

Bir süre kendinizi yalnız hissetseniz de evladınız ruhunuzu bir gülüşüyle okşayacak. . .

Siz kendinize inandıkça, her yaptığınız doğru hareketiniz küçükte olsa çocuğunuzdan takdir aldıkça güçleniceksiniz . . Eskisinden daha dik durucaksınız. .

Yeter ki İnanın . . . !!!

Benim anladıgım siz yenilgiyi kabullenmiyorsunuz.

Önceki konuları okumadım ama guru yapmayın ayrılın gitsin.

Bir de şu var bu adam 11 yıl hiçbir şey yapmadı da birdenbire mi evi terk etti? Mutlaka sıkıntılar olmuş ki boşluga düşmüş.
O arada da diğer kadın sahneye çıkmış.

Tek söyleyecegim ayrılın!!!

canım bencede ayrıl gitsin hem hayatında bir kadın varmış maddi olarata yardım edecekmiş kendine ve kızına güzel bir hayat hazırla mutlu ol başanmazsan uzatırsan daha çok üzülürsün . bu kadını bırakmazsa ilerde başka kadınla tekrar aldatmayacağı ne malum :44: birkere yapan hep yapar derler kızınla sana mutlu bir yaşam dilerim.

evet kabullenemiyorum,bana tapan deliler gibi seven bir adamdı agresifti çok tersti ama her dediğimi yapardı,ailesiyle benim aramda kalırdı herzaman beni savunurdu...biranda herşey terse döndü,beni istemedi,umursamadı,ailesini savundu onların dediğini yaptı benim yüzüme bile bakmadı hatta kızına dayanamazdı onu bile görmedi 1 ay hiç umrunda olmadı..

sadece anne baba ve kızkardeşleri oldu dünyası ben bunu nasıl kabulleniyim birde üstüne başka kız olayı çıktı..herşey normal giderken ki tabi ufak tefek sıkıntılar vardı biranda eşimin bir yabancıya dönmesi şok etti beni işte bundan dolayı kıyamıyorum,lanet edicek bir evliliğim olsaydı zaten 1 dk bile düşünmezdim mal mülkde aldıktan sonra ama üzülüyorum işte biranda bu hale gelmemize

annesiyle babsıyla çok mutluymuş ona 18 yaşında gibi davranıyorlarmış e işleride yolunda parasıda çok adam çok rahat,ben ve kızım bir hiçmişiz gibi ailemizi sildi attı biranda işte bunu kabullenemiyorum

boşanacağımız duyan herkes şookk oluyor,nasıl olur biz size özenip evleniyorduk siz birbirinizi deli gibi seviyordunuz diye...bizim aşkımız burada dillere destandı..herkes bize hayrandı nasıl oldu biranda bunlar anlayamıyorum nasıl değişti bukadar..benim en büyük hatam onu il dışına tek başına okadar uzun süre yollamak oldu galiba

Canım bencede boşan ama anlaşmalı boşanma.Hatta aldatılma dolayısıyla öteki kadına bile dava açabiliyorsun.Ben bu durumda olsam içimi nefret kaplardı,çok hırslanırdım ve ikisinide süründürmek için yasal yollardan elimden gelen her şeyi yapardım.Benim gözümde evlilikte 1 yıl bile insana çok şey katarken 11 yılın acısını çıkarmadan boşanma,tabiri caizse donuna kadar al.

Siz kendi açınızdan kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Dillere destan aşkımız vardı diyerek. Madem öyle eşiniz neden size hep beni sevmiyorsun dedi durdu 11 yıl boyunca.

Bu işte bir gariplik var.

Siz böyle düşünmüşsünüz.
Üzgünüm ama eşiniz hiç bir zaman böyle düşünmemiş.

Adamın içinde varsa sen onu dizinin dibinde bile oturtsan yapacağını yapardı.Şu an bu psikolojiyle suçu kendinde bile ararsın,sakın bu hataya düşme.Hatalı sen değilsin,seni ve kızınızı düşünmeden başka kadınların kollarında mutluluk arayan utanmaz,ahlaksız adamda.

ne yazık ki evliliğin bitmiş
ama sen belli ki güçlü bir kadınsın
anlaşmalı boşanmayı da şartları iyileştirirse kabul et
seni çalıştırmamış
gencecik yaşında beyefendinin gözü kaydı diye seni boşayacak
üstüne 7 8 bin lira geliri varken sana bin lira verecek gerisini metresi ile yiyecek yok öyle yağma arkadaş

o paranın en az yarısı senin ve kızının nafakası olarak almalısın
annenin yanında yasarsın 1000 lira yeter diye bir sey yok
hesabını kitabını yap
kızınla bastan ev tutacakmıs gibi maliyeti nedir
senin kendi mesleginvarmıs eger calısmana izin vermeseydi su an 5 6 senelik tecrübeli eleman olurdu kac para maas alırdın normal sartlarda hepsini sun mahkemeye
hakkını sonuna kadar al
ve bence daha cok gencsin ailenin yanına dönme kendi düzenini kur kızınla derim
mümkünse o kücük yerden uzaklas
daha az tanınacagın daha az laf olacak bir yere tasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…