1 hafta kala ne yapmalıyım

yani benim onu sevmediğimi ama bunu benim farketmediğimimi düşünüyorsun,ben onu tabiki seviyordum ama hareketleriyle bazen bıktırırdı aileside dahil bu her evlilikte olmazmı

bazen tavırda yapardım inatta ama onu sevmediğimimi gösterir bu... mesela birkaçkere dönmeyi düşündüğünü ama ben para pazarlığı yaptığım için vazgeçtiğini söyledi sevsem para istemezmişim ...adam beni boşuyor bana bazı şeyler veriyor paşa paşa kabullen diyor...neyapardın benim yerimde olsan sevgini ispat için,adam buluttan nem kapıyor...bu sevgisizlikmi sence

Sakinnnnn arkadasim sakinn.
Yukarda isaretledigim cümlenin size dönmek istemesi ile, yada sevmesi ile hicbir alakasi yok.
Seven adam zaten bunlari yapmazdi.
Adam size fazla para kaptirmadan bu isten nasil siyrilacaginin derdinde.
Kanunun size tanidigi bütün haklari kullanin.
Hatta o kadina bile dava acin.
Unutun artik, sevgiymis, askmis, yuvaymis.
Siz dik durup, güclü olmadikca, mahkemeleri ardi ardina acip, adamada hadi git nedreye gideceksen, demedikce hep ezilen olursunuz.
Artik acin gözünüzü.

çok zor sıkıntılı bir süreç Allah yardımcınız olsun kızınız adına çok üzüldüm siz karı koca arasında neler yaşandı bilemem ama o masum çocuk bunları hiç haketmiyor yanlış anlamayın sizin hakettiğinizi düşünmüyorum ama siz bu travmayı uzun zaman alsada atlatırsınız ama kızınız ömür boyu bunları yaşayacak güven duygusu sarsılacak:26: hatalar karşılıklı bile olsa eşiniz ve eşinizin ailesi ayrıca o beraber olduğu kadın gerçekten çok merhametsiz vicdansız insanlarmış Allah korkusu yok sanırım kalplerinde Allah ıslah etsin böylelerini etme bulma dünyası elbet hepsi birgün çok ağır bedeller ödeyecekler :26: bence bir şekilde maddi anlamda kendinizi garantiye alın resmi olarak anlaşma imzalayın ve boşayın gitsin zaten emin olun onların yuvası olmayacak eşiniz o kadınla mutlu olamayacak kendinize yeni bir hayat kurun bu kadar kendinizi harcatmayın:26:

bence hiç kendini yıpratmadan hemen boşan yorulan üzülen sen olursun...senin için herşey güzel olsun inşallah..eşinin de çok mutlu olacağını sanmam zaten o kadınla..yuva yıkanın yuvası olmaz derler

Hayır ben bunu demek istemedim.

Siz çok sevmişsiniz, fakat eşiniz sizi sizin düşündüğünüz kadar sevmemiş demek istedim.

cok yuzsuzmus cok
calismana izin vermedi !
senden gizli metres tutup yuzsuzce ailesine tanistirdi
guya evlenip mutlu olacak
ve sana " sevseydin para mevzusu etmezdin "
enayi saniyor herhalde seni

gerci sende bugun dÖnse kabul edersin
bence kendini toparla ve cocugunla kendin icin
ne gerekiyorsa talep et
aldattigini ispat edip daha yuklu miktarlar alabilirsen
o zaman ispat et
hatta o kadinada dava ac derim

ama su var aldatan erkekler uste cikmak icin
sucunu bastirmak icin bu tur taktikler uygularlar
cevrede buna cok sahit oldum
yigitce erkekce "gonlum baskasina kaydi seninle bu hayati devam etmek istemiyorum
baskasini seviyorum onunla evlenmek istiyorum kusura bakma bosanalim" diyecegine
bu tur seyler soyluyor
"beni sevmiyorsun" diyen adamin karisi yalvariyor aksisini iddia ediyor
adam kabul etmiyorsa baska bir sey var demekki

ahh işte yapamadığım şeyde bu... ben ihtiyacım olan parayala ilgili konuşunca hemen sinirleniyor tamamen farklı biri oluyor,telefonlarımı bile açmıyor ama her dediğine tamam dersem kuzu oluyor ama bu aşamada tabii..bende zıtlaşmayım belki dönmek ister filan ters tepmesin diyorum..gelse kabul edicem valla mutlu olmayacağım biliyorum ama bu psikolojiyide yenemiyorum

çevremde herkes gaz veriyor aaaa kocanı o kadınamı kaptıracaksın,erkek yapar bizimkilerde yapıyor sen alttan al bir çocuğun var ilerde pişman olursun,ikinciyi ozaman hiç düşünme çocuğun varken,adın dul olacak çevre ne gözle bakar,o ailesinin gazıyla yapıyordur sabret aklı başına gelir,sen sakin ol,cevap verme zıtlaşma vs vs vs...beni sadece bunlar etkiliyor
ailem tam destek ama onlar bile bazen söylüyor bunları özellikle annem birde ünv mezunu çalışan bir bayan ama eşime hala toz kondurmuyor hernekadar amca,hala kızıp eşime hakaret ettiğinde evet evet diye desteklesede bazen boş bulunup o bunları yapmaz,ailesi yapıyordur geri gelecektrde sen zıtlaşıyorsundur diyor...işte bu baskılardan kendime güvenimide kaybetti galiba hep olumsuzluklar seriliyor önüme ben neyapayım

Size verebilcek bir fikrim yok bu konu da ama sizin yerinizde ben de olsam böyle çabalardım.umudunuz içiniz de kalacagına emegınız eliniz de kalsın.en azından ben elimden geleni yaptım dersınız.

Canım bence,kendine biraz değer ver ve tertemiz bir sayfa aç..Maddi açıdan da sorunu yokmuş işte,sen de rahat edebileceğin kadar nafakanı da al..Bence barışsan bile kalben rahat olacağını düşünmüyorum..Sana değer veren insanlarla yoluna devam et derim,ama tabi söylemek kolay,benim çocuğum yok,maddiyatın çok engel olduğunu düşünüyorum..Birçok kadın ekonomik açıdan ayrılamıyor,sen kendini düşün,kendine değer ver bu saatten sonra..

ya ne yazacagimi sasirdim o kadar sinirlendimki
annen "o yapmaz "diyor ama aldattigi gün gibi ortada degilmi
o kizi gidip ailesine kadar sokmadimi?
cevren ailen bunu nasil gormemezlikten geliyorlar

bak bu kadar olaydan sonra
para hesap islerinden sonra kapim acik
tekrar deneyelim dersen
adamin sana hic ama hic saygisi kalmaz
adam senin zaafini bildigi icin boyle davraniyor

kocan bilip yuvan bilip
onun istegiyle calismadin
calissaydin belki bu durumda olmazdin
hem maddi hem manevi olarak
adam seni hayatini engellemis ve kazik atmis
simdi seni ortada biraktigi icin aldattigi icin
ve bunlara ragmen uste cikma cabalarina girdigi icin
aldattigina dair mahkemeye verecegini hatta o kadinida mahkemeye verecegini
soyle
eteklerini nasil tutusuyor bak

adamin "don gel" diyen karisi var
adam tabii sana sartlar sunar saygi gostermez
hatta duygularini istismar edip
"para mevzusu yaptigin icin donmuyorum" diyor
bunuda 11 yillik karisina diyor
bahaneye bak hem gulunc hem utanc verici bir erkek olarak

Çevrenizdeki kişilerden böyle baskılar varsa ve etkileniyorsanız, buradaki baskıdanda etkilenin.
Sizi, yuvanızı, geçmişinizi, onurunuzu hiç düşünmeden başka bir kadınla yaşadığı zaman zaten sizi kaybetmeyi göze almıştır o adamcık zaten.
Siz istediğiniz kadar yumuşak davranın onun dönmesi için bir neden değildir.
Sizi yıldırmaya çalışıyor, kendini en az zararla kurtarmaya çalışıyor.

Ayrıca anlayamıyorum, neden muhattap oluyorsunuz o adamla.

Size bağırmasına izin vermeyin ne olur. Avukatlarınız dışında size asla ama asla ulaşamasın.

Hem çok güzel hemde güçlü bir bayansınız ben buna inanıyorum.

Sadece bu yaşadıklarınız sizi zayıflatıyor.

Toparlanın, kimse sizden daha önemli değil.

Siz kendinizi böyle bir adama layık mı görüyorsunuz ?Bu yapılanları hak mı ettiniz yoksa ?

Yeter artık silkelenin..

Ailesinin yağtığı bu haksızlıkta illaki önlerine gelecek. O adamda layığını bulacak.

Yakınımda olsanız, bir yakınım olsanız tutup kolunuzdan sizi silkelemek isterdim.

Bu anlattıklarınız çok dokundu içime..Allah yar ve yardımcınız olsun.

İnşaallah evladınızla birlikte çok mutlu olursunuz.

İlk duruşmamız yapıldı..
eşim savunmasında benim onu aldattığımı söylemiş facebook ve msn kayıtlarımı istemiş
çocuğun velayetini bana vermişti şimdi onuda almak istiyor sebepte benim kızımı onun ailesine karşı doldurmammış yine ailesi yani
ben onunla zıtlaştım boşanırım ama verdiklerin senin kazancının yanında devede kulak kalır benim ve kızımın dörtdörtlük hayatımı kur sonra boşanalım dedim oda daha fazla bişey veremem dedi ama kazancı çok iyi 8 bin tlden fazla kazanıyor yeri geldiğinde, kendi gününü gün edecek benim bir işim yok ondan gelecek 1000 tl ile geçinmeye çalışacağım
şimdi böyle bir savunmayla geldi misilleme yapıyor
paşa paşa benim verdiklerimi al bütün şartlarımı kabul et boşan bende hayatımı yaşayım diyor yani aslında kızımı filan istediği yok istese 6 aydır en başta isterdi kızmı kullanıyor
bende inatla istediklerimi vermessen boşanmam sanada kendimede huzur vermem dedim yok öyle bir dünya
hem aldat evi terket,hakaret et,suçla birde ailesi ne benimle ne ailemle oturup konuşmadılar hertürlü gururumu yıktılar şimdide benim dediğimi yap yoksa parada alamassın kızınıda diyor herşeyi yaparım diyor iftira atarak da bunu göstermiş ki öyle bişey olsa adını verir yada delil sunardı mahkemenin istekle msn kayıtları çıkarmadığını çok iyi biliyor maksat can sıkmak,çamur atmak,gözdağı vermek
onu istediklerimi vermeye nasıl ikna edbilirm ikna olsada bende kurtulsam yeni hayatımı kursam
bir taraftanda bırakmak hiç istemiyorum 11 yıllık yuvam,kızım aslında para pul gözümde değil ama o ısrarla istemiyor bende hayatımın devamında rahat ediyim diyorum vede dul kadın damgası boşandıktan sonra çevrenin bakışı bunlarıda çok takıyorum kafama
temmuzda 2.duruşma var işler dahada çirkinleçecek bizde bastırıcaz ama çokda uzayacak ne yapayım yaaaa offf zaman geçmek bilmiyor

ne hissediyorsun bılemıyorum ama yazmamakıcın zor tuttum yinede başaramadım senin istediklerin olmuyorsa asla bosanmayı kabul etme ! Ayrı yasayın ama bosanmayın ne kadar çirkinleşmiş madem öyle senin kendine güvenin var mı var attıgı iftira gibi bir sey yaptın mı hayır kendıne guvenıyorsun bunu dıle getır ve istedıklerını al madem öyle sende kendini düşün derim ben sana bosanın bu evlılık bıtmıs zaten sana iftira atılmıs barısmak söz konusu bıle olamaz sen emin oldukdan sonra kendinde gerisi faso fiso. Adam değilmiş gercekten. Istediklerini al bosandıktan sonra afallıyacaksın hayat biraz zorlasacak madem o kadar cok para alıyor belgelenebılır mı amcam da bosandı maasını asgarı ucretten gosterdı 200 tl lafaka veriyor ama amcamı karısı gercekden aldattı her sey belgeli . Ispat edebılıyorsan aldıgı maası kendını sıkmana gerek yok hakkını al.

eşin aldattığı için karşı dava açabilirsiniz,ayrıca beraber olduğu bayan evliğini olduğunu bildiği için o kişiyede tazminat davası açabilirsiniz,eşinin üzerinde malların üzerine tedbir koydurun hiçbirini satamasın ayrıca bir başkasının üzerine geçiremesin,eğer şuanda açılmış bir boşanma davası varsa bu süre içinde eşiniz üzerinde kayıtlı malları bir başkasının üzerine yapmışsa mal kaçırmaktan dolayı tekrar dava açabilirsiniz...kanuni haklarınızı kullanın gurur yapmayın hayatta tek başına ailenizden bağımsız bir hayat yaşamak istiyorsanız öncelikle uygun ortamı kendinize yaratın hayata dimdik başlayın...

Arkadaşım neden böyle düşünüyosun sanki ilerde dönse sana mutlu mu olcaksın ? biliyorsun bende boşanıyorum etraftakilerin ne dediği de umrumda değil hayatımı yeniden kurarım nice çocuklu insanlar var evleniyorlar tekrar yapma bunu kendine.. ailen yanında madem bırak at yakandan gitsin değermi hayatını zindan etmeye çok zor bende yaşıyorum aynısını ama geçicek gelip geçicek bu da.. biliyorum insan adliyeye gittiği zaman neler hissediyor neler yaşıyor ama o anı atlatırsan ayaktasın zaten.. Seni istemeyen birini sen neden istiyorsunki?? hayat inanki yaşamaya değer bunlarla zaman kaybettiğimize yazık diyorum ben.. haa bana sorsan bende köpek gibi seviyorum ama neye yarar içimdeki sevgi? kaldıramıyorum konduramıyorum kendime.. Güçlü ol ve dimdik ayakta dur kızın için canım.. bir kere soğukluk girdi zaten barışsanda eskisi gibi olmaz bence.. tabiki tercih ve yaşam hakkı senin hakkında hayırlısını diliyorum arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…