1 hafta kala ne yapmalıyım

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
Mrb...
Sonunda o gün geldi haftaya salı ilk duruşma var,benim konumu hatırlarsınız belki..eşim 5 ay önce aniden evi terketti iki hafta hiç ulaşamadım,sonra boşanmak istediğini onu sevmediğimi,benimle ailesi arasında kaldığını vs.. şeyler bahane etti.Bana ve aileme mantıklı gelmedi 11 yıllık evliyim ve 7 yaşında bir kızım var,biraz araştırdıktan sonra il dışında işyerleri var orada başka biri varmış ve kızkardeşiyle annesiylede tanıştırmış olduğunu öğrendik.Kendiside bunu kabul etti hatta kızı aradım oda kabul etti..ben yinede eve dönmesi için yalvardım(salağım ben)oda önce tamam dedi kızıma dayanamıyorum sonraki gün msj attı hayır dönmeyeceğim,mahkemeye vereceğim diye ve yaptıda...burda annesinde kalıyor,işyerlerinin olduğu diğer ildede yeni bir ev tutmuş 10 gün burda 10 gün orda kalıyor..
Bende ona karşı dava açtım aldatmadan ve elimde otel kayıtlarına kadar sağlam deliller var,eşimin maddi durumu çok çok iyi avukatım anlaşmalı boşanma için eşimi aradı buarada aradan 15 gün filan geçmişti onun dava açıp burayı terketmesinden sonra..oda avukatıma ben dönücem herşeyimi babama vericem(ailesi dönerse onu sileceklerini söylemiş güya)kızımı ve javelini alıp gidicem buralarda demiş ama sonrasında hiç öyle bir girişimi olmadı

benim bir işim yok ama o bana ev,araba,iş içinde nakit para veriyor tabi kzımıda..bende başka bir yere taşınacağım orası çok ileri görüşlü rahat bir yer akrabam yok ama arkadaşlarım var,onlar yardımcı olacaklar en azından bir süre paraya ihtiyacım olmaycak,çocuğunun okul masraflarınıda karşılayacak buşartlarla anlaşmalı boşanmayı kabul ettim,protokol imzalandı adliyeye gittik 1 ay kadar önce ama yapamadım mahkeme kapısından döndüm,kıyamadım yuvama ve oda avukatı arayıp ben boşanmak istiyorum duruşma günü bitir bu işi demiş

şimdi zıtlaşıyor benimle kızımı benimle başka bir yere gönderemezmiş,nasıl okuaycakmış oralarda kim bakacakmış ben çalışırsam kim karşılayacakmış zorluk çıkarıyor..burada okula yazdırmış bile ama ben gideceğim burdan kararlıyım,burası küçük bir yer katlanamam buradaki lafa söze..daha 29 yaşımdayım ve çevrem tarafından çok beğenilirim kendimede güvenim var ailemde sonuna kadar arkamda tüm sülalem hatta

herşey iyi güzel ama ben hala kararsızım mahkemeyi uzatsammı yoksa verdiklerini kabul edip bitirsemmi,eşim biran önce bitirmek istiyor aileside kendide,neden anlamıyorum bukadar kolaymı ya 11 yıllık evliliği bitirmek hemde hiç suçum yokken ve o hatalıyken ve ben okadar çabalayıp yalvarmışken..ben hala mücadele ediyorum ve üstelik bütün maddi desteğini çekti beni yıldırmak için..ne yapmalıyım çok korkuyorum,yeni hayat,sevdiğin insanı kaybetmek ve yenilgiyi kabul etmek ve kızım bir taraftada yeni bir hayat,yeni başlangıçlar ama yinede zoruma gidiyor bunca yıl sonra anne babayla oturmak,dul olmak tekrar aile kuramamak korkusu ve yine kızım off ya yardım neolur akıl

Benim aklım ermiyor ...
Bu kadar şey var ortada, nasıl hazmedebileceğinizi düşünüyorsunuzda, boşanmıyorsunuz ?
Yani anlamıyorum gerçekten. Çok üzülüyorum ve de...
Anneyle babayla oturmak zor geliyor, dul olmak zor geliyor ...
Çünkü gururu kırılmış , adice aldatılmış bir kadın olmak çok kolay öyle mi ?

Allahım, sen büyük konuşturtma ya rabbim ...........

Son düzenleme:
Konunu biliiyorum canım,sabırlı ol öncelikle..Hepsi geçecek bunların,bence şehir tartışmalarına hiç girmeden boşan ve maddi anlamda ne kadar alabiliyorsan al,çünkü çocukla birlikte bayan olarak ayakta durman lazım..Kesinlikle ayrıl bence,hadi bir ihtimal ayrılmayı düşünmüyorsun diyelim,yanyana bu adam daha neler yaşatacak sana..Daha düşünüyor musun,arkana bile bakma..Boşandıktan sonra istediğin yere gidemez misin?

Allah yardımcınız olsun sabır ve güç versin inşallah. ama bence kurtulun o adamdan artık daha önceki konunuzda sadece ailem değil tüm sülalem arkamda yazmışsınız çekineceğiniz bişey olmamalı o halde birde ilk konularınızda 1 oğlum var yazmışsınız ama sonrakilerde kızım var diye devam etmişsiniz onu çözemedim kusura bakmayın alakasız ama takıldım oraya...

canim artik ortada yuva falan kalmamis adam zaten gozden cikarmis herseyi. Cekismeli bosanirim de anlasmayla alabildigini al hatta mumkunse kicndaki donu bile al! ne bicim adam(!)mis... bu arada avukatina da soyle sana bosanma sureci olana kadar da nafaka baglaniyor o nafakayi baglat.

hiiiic acima, senin yillarini emeklerini yuvani ezen gecen adam(!) karsindaki, elinden geleni ardina koyma.

edit: ya bu arada ben yorumumu yazdim da... icime yine kekleniyor muyuz endisesi dustu.. bir karar verememissiniz de kiziniz mi var oglunuz mu...!?!!?

Son düzenleme:
elbette bir sıkıntı olur başlarda ama sonrasında yeni güzel bir hayat kurar düzeninizi otutturursunuz, insna hazmedemiyor tabii baştan berii her şeyi planlamış üstelik sizi suçluyor, bırakın kaybeden o olsun, bu hayatıylada mutlu olması imkansız, bu kadar hak varken üstünde mümkün mü? geri dönücek bir zaman sonra ama iş işden çoktan geçmiş olucak, her şey evaldınız ve siizn için gönlüzce olsun, Allah yardımcınız olsun

Yok arkadaşlar,daha önceki konularda da aynı mevzuu olmuştu,arkadaş önce tanıyan var diye öyle yazmış,sonra doğrusunu yazmıştı..Fake filan değil,baya yıprandı arkadaş çok konusunu takip ettik...Sorun yok yani

anlaşmalı boşanmamıı sakın canım sakın ama sakın boşanma ekmeklerine yag sürme elinde kanıtlarında varmış söke söke çok afedersin donlarına kadar al böyle saçmalıkmı olur yaaa terbiyesiz insanlar bide utanmadan hala sana karışıyo pe.....nk madem çocugunu çok düşünüyo adam olup çocugunun senin başında dursaymış.
afedersin ama ciddi anlamda aşırı derecede sinirlendim.
adamın ailesine nedemeli utanmadan tanışmışlar bide valla sana bişi diyiimmi o seni aldattıgı kadına bile dava açabilirsinnn.böyle davalar açılmış ve kazanılmış

Bence mahkeme falan uzatma, birak gitsin ve ne hali varsa gorsun.
Seni istemeyen, sana bunlari yasatan adama da hala esim diyorsun.

Seni istemeyeni sende isteme. Allah yardimcin olsun.

canım dıger konularını da bılıyorum senın

ortada bı yuva fılan kalmamıs ,hıc kurtarmaya calısma adam senı coktan gozden cıkarmıs .

tez zaman da bosanmaya bak ne halı varsa gorsun .

artık uğraşma..bunu demek bize kolay biliyorum..işin içinde olan sensin..bu kadar yaşanandan sonra tekrar da deneseniz bir yere varmaz..
sende kafanda bitir..yeni bir hayat daha da mutlu olacağını düşün..
birde maddi anlamda yarı yarıya olmuyor muydu? anlamıyorum ama sen tazminatını nafakanı neyi varsa al yani.sakın almamazlık yapma...bedelini bu şekilde almaya çalış..

Kesinlikle düzelmez.
Hele bunlardan sonra diyelim bir araya geldiniz, sürekli bunu kullanacaktır.
Ben gerçi yine de döneceğini zannetmiyorum ama sadece hadi diyelim döndü desek.
Gidip paşa paşa onurunuzla boyanacaktınız.
Şimdi bir de bunun için suçlayacaksınız kendinizi keşke boşansaydım diye.
Neyse zamanla herşey düzelecek. Alışacaksınız yeni hayatınıza.
Bu adam sizin için artık bir duvar.
Gidip gidip toslamayın lütfen.
Çocuğunuza bakın.
Size değer verenlerle birlikte olun.
Çocuğunuzun babasıyla iyi ilişkiler kurmaya çalışın.
Ve kendinize değer verin. Önce kendinizi sevin.
En azından bunu yapmaya çalışın.
Çocuğunuzun dik, gururlu ve güçlü bir annesi olmalı.
Buna mecbursunuz.

Hangi konuda karisiksiniz? Adam sizi başka biriyle aldatıyor, kendine bir düzen kurmuş bile? Uzatmadan çirkinlesmeden boşanın. Ortada cocuk var, kendinizi değil onu duşunun bence.

ayrılmak için cok mantıklı sebeplerin var aldatma gibi....eşinde boşanmak istiyor ayrıca bunları bilipte yuva kurtarma çabası neden? tek taraflı olmaz bazı seyler eşin gercekten bu evliliği istiyor olsaydı fedakarlıkta bulunurdu ..bence daha fazla gururunu incitme kısa yoldan bitir kendı hayatını çiz.....aldatan kocayla oturmaktansa anamla babamla otururum daha iyi

Adam gittiği yerde dost tutup bide ailesiyle tanıştırcak benden kurtulmak için çırpınıcak ben kalkıp yuvamda yuvam dicem ayy allah korusun!!!
Bi dünya para vermeyi bile teklif etmiş adam yakasından düş diye senin bundan sonra yapacağın ancak gurursuzluk çirkeflik olur.
Bence yaşadığım rahat paralı hayattan olmak istemiyorum, benim lüksümü ve kocamı o kadın kapacak, ben bu yaştan sonra rahatımı bozup çalışıcam diye düşünüyosun. Çocuğu götüremezsin vs demeside seni umutlandırmış ayrılmamak için bahane arıyo diye düşünmüşsün gibi geldi ama döncek olan dönerdi buralara kadar gelmezdi aileside dahil o kadından yanalarki arada kızına kıyamayıp kararsız kalsada geri dönmüyo.
Ben olsam hiiiçç uğraşmam başka kadının koynundan gelen adamı ne yapayım? Valla durumum varsa o kadar para vermesini bile kabul etmez ben kendime bakarım sen çocuğun nafakasını ver yeter derdim. Hem ailem arkamda sülalem arkamda kendime güvenim var diyosun hemde herşeyi kabul etmeye çalışıyosun anlamadım gitti...

konu sahibi arkadas ....boşanmak istememenin sebebi yanlız cocugun mu yoksa baba evınde yasamak mı ya da maddi sıkıntı cekmemek mi..

yani yazdıklarını tekrar okudum da hiç bir kadın (ister 35 senelik olsun) böyle bir evliliği yürütme cabası içine girmez ...

Eşinizin aileside ayrı bir cinsmiş...

Oğulları evliyken ve üstelik bir baba iken, tutup başka kadın getirip tanıştırıyor...Ailede de hoş karşılıyor.Oh,ne ala...

Adamlarda ki mideye bak...Bu ne iğrençliktir!

Yahu bu nasıl bir ahlaktır,edeptir,namustur,haysiyettir...Bence arkanıza bile bakmadan uzaklaşın oradan. Ne biçim bir aile!

Neden inatla ayrılmamakta direniyorsunuz onuda anlayabilmiş değilim.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama sizin yuvanız zaten dağılmış ki... Eşini ve çocuğunu birden bire
bırakıp giden, bir süre ses çıkarmayan, sonra arayıp bahaneler öne sürerek
ayrılmak istediğini söyleyen bir adam var ortada... Siz bu süre içinde neler
çektiniz, neler yaşadınız ama o muhtemelen yeni hayatının temellerini atmakla
meşguldü. O temel atılırken, sizin temeliniz zaten yıkılmış oluyor... Dile kolay
11 senelik bir emek ancak eşiniz için yeterli değilmiş. Onun geri dönmesi
size ve yuvanıza birşey kazandırmaz. Hep kaybetme korkusu ile ne kadar
yaşayabilir ki insan??? Psikolojisi ne kadar güçlü olursa olsun, özgüveni ne kadar
güçlü olursa olsun, bu kötü anıların üzerini örtüp de devam edemezsiniz. Size
yazık. Çok ağır bir yük olur bu.

Bırakın gitsin. En azından korku kalmaz yüreğinizde. Korku, şüphe insanı kemirir
durur. Bataklık gibi çeker insanı içine... En azından kızınızla tamamen size ait
küçük bir yuvanız olur, belki canınız yanar ama alışırsınız... Birinin yokluğuna
alışılıyor ama şüphe ile yaşamaya alışılmıyor malesef.

Allah yardımcınız olsun...

şu anda onlar bu haltları yedıklerı için avantajlı konumda olan sensın sakın anlaşmalı boşanma çekişmeli boşan her istediğini al bu ne ya bır de tehdıt edıyor para vermıyor

şu anda boşanana kadar hakım ne olursa olsun kadına tedbir nafakası bağlıyor onu alabılırsın avukatın senı yönlendirir.

onlar şu anda sana mecburlar canım ne kadar geç olursa o kadar ıyı olur hemen boşanma ben olsam hıç boşanmayıp süründürürüm ama işte şimdi diyecekler gurur yok mu dıye

11 yıllık evlılığı bır kız için bitirip benı bırakan adamın ekmeğine yağ sürmem elindeki delilleri koru

ama ortada yuva kalmamış şöyle desen anlardım ben süründüm onlarda sürünsün diye ama yuvama kıyamadım demen pek realist bir yaklaşım olmamış

başka yere taşınma fikrin çok güzel bence anne baba evıne taşınmak yerıne kendıne ev almalısın kocandan ev araba nafaka tazmınat ne alabılıyorsan al 29 yaşından sonra annenın evıne nıye döneceksın kı?

kendı evın olur rahat edersın bu yaştan sonra anne evınde rahat edemezsın.

hemen boşanma o metres konumunda kalan kız düşünsün..

pis terbiyesiz evli adamın arkasına takılmaya utanmamış.sonra da sevgili denıyor bunlara.metres işte bunlar ya metres..

Elinizden geleni ardınıza koymayın.. size acımıyanlara siz neden acıyasınız.. bide ortada kızınız varmış onun için ne kopartsanız kardır.. bugün okulunu ödücem felan der.. sonra kalkıp o kadınla evlenir ondan çocuğu olur.. kızınız ikici planda kalır busefer.. ödemek istemez masraflarını.. siz şimdiden onun geleceğini düşünmek zorundasınız.. Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…