1 Günlüğüne karşı cins olma şansınız olsaydı ne yapardınızzzz.???? :)

Serap2657

Her son yeni bir başlangıç...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
274
9
Ben ilk kahveye gıderdım orda ne yaptıklarını nasıl okadar saat vakıt gecırdıklerını merak edıyorum dogrusu :KK70: ya sizler ??

Ben ilk kahveye gıderdım orda ne yaptıklarını nasıl okadar saat vakıt gecırdıklerını merak edıyorum dogrusu :KK70: ya sizler ??

kız nerden aklına geldi bu konu kahveyi merak ediyosun demek valla onu bende merak ediyorum sabahtan akşama kadar duranlar var

bazen derizya bende sans olsa erkek doğardım diye o sözden cıkardım :KK70: neler yapılabilir mesela dıye :KK70: 1 günlüğüne erkek olsam :KK51:

bazen derizya bende sans olsa erkek doğardım diye o sözden cıkardım :KK70: neler yapılabilir mesela dıye :KK70: 1 günlüğüne erkek olsam :KK51:

haklısın canım deriz bu sözü nedense aklıma gelmedi benim inş.arkadaşlar hatırlatr iyikide erkek değilim onların işi zor vala

Bir erkek muhabbet ortamına girmek isterdim küfürlü konuşuyorlarmış bizim yanımızda her zaman rahat edemiyorlarmış ya ok merak ettim ne kadar kötü olabilirler diye :KK9: Sonraaa hoşlandığım çocukla kanka muhabbetine girip ağzını arardım herhalde :KK52:

Bİ AN düşündüm de erkek olsam ne isterdim diye...ayy erkek falan olmak istemem 1 günlüğüne deil 1 saat bile istemem :KK1:

24 saat erkek olan bir ausencia :KK52::KK52::KK52::KK52:

24 saat ne yapardım bilemem ama o taşkınlıkla gün sonunda nezarette olacağım kesin.:KK14:

hayırdır canım, kafanda ne gibi planlrın var:KK23:

Kadın ya da erkek olmak değil de , bir günlüğüne başka biri olmak denilince hayecanlamışım birden heralde onu yazarken :KK52::KK52::KK52:

Eee işte bir gece kalacak kadar ufak çapta bir şeyler yapardım heralde :KK53:

yok beee kahve en son gideceğim yer...düşünüyorum da aklıma erkek olsam yapmak istediğim bişey gelmiyor:)ben memnunum kaduın olmaktan;maç ortamı,kahve,bilardo salonu,psp oyunları,wc erkeklere ait özel yerlerin tümü sıkıcı bence:)
:KK9:

ortamda bayanlar da varken şifreli konuşurlar ya o şifreleri öğrenirdim heralde.. hap merak etmişimdir :KK9:

Bunun videosu bile var sokak röpörtajı yapılmıştı maltepe'de
Erkekeler önüme gelene verirdim demişti
Evde yatar koca parası yerim demişti kızlar aynı hayatıma devam ederdim demişti.
Hatta banada sordular ben konuşmak istemedim.
Kızda yan dükkanda çalışan tezgahtar sarışın olan..

X