- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
sollarsın tabiBen uğraşmadan sonuncu oldum bir kerem ugrassam Elalis i sollardim kendim bile inanmıyorum soyledigime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sollarsın tabiBen uğraşmadan sonuncu oldum bir kerem ugrassam Elalis i sollardim kendim bile inanmıyorum soyledigime
Hic belli olmuo napicaklariAnlamıyor bazen kk ahalisi sofradan sıradan sofra mi koydum en samimi en sona koydular beni
kızın yüzüne bari söylemeAnlamıyor bazen kk ahalisi sofradan sıradan sofra mi koydum en samimi en sona koydular beni
Nasip canım:)Pidesine kadar yaptim ama begenemediler
Kendini ovdu beni gomdu ama neyse teselli ederim ben onu gormezden gelirimkızın yüzüne bari söyleme
Tebrik ederim kardesim bi yarsmayi cok sevdim herkese basarlar.Nie istemiodu ki
Bende değiştiririm hiç anlamazsınartık bilirim
sen de benimkini bilemezsin,değiştirdim tabakları
AynenNasip canım:)
Tesekkur ederim canim❤❤Tebrik ederim kardesim bi yarsmayi cok sevdim herkese basarlar.
Hayırlı geceler canımben erken yatıyorum bugün,hepinize hayırlı geceler
Bak hızlı hatunum iki saate canım istese evi alt üst eder temizlerim ama burdaki bir çok hatunu alt edemeyecegimi de bilir otururum yerimesollarsın tabi
Birinciyi kaptın 2.ye katılmazsın artık:)
Yok artık bu saatte mi bizim için öğlen olduben erken yatıyorum bugün,hepinize hayırlı geceler
Bize yer açsınlar bizde kazanalımBirinciyi kaptın 2.ye katılmazsın artık:)
Minik bence kk ya sofra nasıl kurulur gösterelim Bu sefer biraz özenYok artık bu saatte mi bizim için öğlen oldu
Nasip canım:)Kimse kimsenin nasibini alamaz:)Bize yer açsınlar bizde kazanalım
Tamam ozenirim inşallah ben unuttuğum ve herşeyi son dakikaya biraktigimdan böyle olduMinik bence kk ya sofra nasıl kurulur gösterelim Bu sefer biraz özen
Son dakikaya bırakma o zaman:)Tamam ozenirim inşallah ben unuttuğum ve herşeyi son dakikaya biraktigimdan böyle oldu
Anlamadim kiz napmisimBak hızlı hatunum iki saate canım istese evi alt üst eder temizlerim ama burdaki bir çok hatunu alt edemeyecegimi de bilir otururum yerime
Herkesin elinin ayarı farklı ya yapabileceği beceri de farklı oluyor :))
Yiğidi oldurecekmissin ama hakkını da verecekmissin
Mesela ben S Sabr-Sukur-Dua nin kuş yuvalarinda yediği badem şekerlerini hala unutmuyorum citlatmak için fazla kaçırmış