- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Yok ztn yeter bi fairyBirinciyi kaptın 2.ye katılmazsın artık:)
Son hakkimi baska biseye saklayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ztn yeter bi fairyBirinciyi kaptın 2.ye katılmazsın artık:)
Valla bnde tatliydi hurmaydi koyamadim.Tamam ozenirim inşallah ben unuttuğum ve herşeyi son dakikaya biraktigimdan böyle oldu
Bu bayağı iddialı olduYok ztn yeter bi fairy
Son hakkimi baska biseye saklayim
İlk yarışmada kuş yuvasına koydugun şekerlemelere çatlak formu vermek için disinle citlatirken yemişsin öyle demiştinAnlamadim kiz napmisim
Yaa oylemi cok sevindim simdi, yani 2 birincilik hakkim hala varBu bayağı iddialı oldu
Zaten kazanamıyorsun canım direk hak ikinciye geçiyor:)ve senin haberin yok galiba sponsor yarışmaları 3 hakka dahil değil:)
Yok bence çok iyiydi manzara falan güzel yerde oturuyorsun :))Valla bnde tatliydi hurmaydi koyamadim.
Esim yemegi sogutcan diip durdu basimda aceleyle koydum sofraya cektim hemen
Aynen canım o sebeple diğer sponsor yarışmasına bekliyorum:)Yaa oylemi cok sevindim simdi, yani 2 birincilik hakkim hala var
Evet sponsor yarışmaları dahil değilYaa oylemi cok sevindim simdi, yani 2 birincilik hakkim hala var
Pınar ve fairy son hızla devamAynen canım o sebeple diğer sponsor yarışmasına bekliyorum:)
Yok kiz disimle nasi citlatim oylemi dedimİlk yarışmada kuş yuvasına koydugun şekerlemelere çatlak formu vermek için disinle citlatirken yemişsin öyle demiştin
Belki ben yanlış hatırlıyorum dur öyle kaldı aklımdaYok kiz disimle nasi citlatim oylemi dedim
Yavrulari bile catlattim dedim de bicagin tersiyle vurmustum da cok catlamisti hatta. Sanki ben oyle hatirliorum
ben hak doluyo sanip, ztn cok kullanmiyorum die katilmiyodum direk.Aynen canım o sebeple diğer sponsor yarışmasına bekliyorum:)
Yok yok cikar aklindan oyle yapmadimBelki ben yanlış hatırlıyorum dur öyle kaldı aklımda
Ben sonuncu oldum laf aramızdaNevreste abla ben niye göremiyorum masaların sahiplerini
Canım bilindik pek bir şey yok bak istersen yarışmaya bayağı tarif geldi :)ben hak doluyo sanip, ztn cok kullanmiyorum die katilmiyodum direk.
Bi bakinim tatlilara madem, ya bi sonrakime katilim yoksa.
Tarif kaldiysa ozelden yazabilirsin
Bnde senin gb iki kisiyiz burdakiler dolu dolu kurarlar simdi dedim, bi tabak fazla koy dedilerBende sondan 2.oldum
Tatlıda da zaten san sebastian i gördüm umudu kestim onda da sonuncu ya da sondan 2.olurum
Fairy sofrası 2.Haftaya da katıldım ama 2 kişi olduğumuz için masa dolu dolu güzel görünmüyor ne koyarsam göze hitap etmiyor pek ondan da umudum yok.
Ama katılmaya devam bana kattığı fikirler ve yarışma vesilesi ile burada sohbet imkanı bulduğum güzel insanlar yeter bana
Çok tatlısın canım bunu keşfetmiş olmana çok memnun oldumBende sondan 2.oldum
Tatlıda da zaten san sebastian i gördüm umudu kestim onda da sonuncu ya da sondan 2.olurum
Fairy sofrası 2.Haftaya da katıldım ama 2 kişi olduğumuz için masa dolu dolu güzel görünmüyor ne koyarsam göze hitap etmiyor pek ondan da umudum yok.
Ama katılmaya devam bana kattığı fikirler ve yarışma vesilesi ile burada sohbet imkanı bulduğum güzel insanlar yeter bana
Biz 5 kişiyiz mecburen 5 kişilik sofra:)Bnde senin gb iki kisiyiz burdakiler dolu dolu kurarlar simdi dedim, bi tabak fazla koy dediler
Hic belli olmaz canim belki kazaniverirsin❤