- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Hatırladım senin söylediğiniCanim arada kalmamis gormemisim
Tesekkur ederim, aynen ta konu acilir acilmaz demistim bayat ekmek kebabi yapcam bugun die. Nasi isabet oldu, beni birincide yaptiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırladım senin söylediğiniCanim arada kalmamis gormemisim
Tesekkur ederim, aynen ta konu acilir acilmaz demistim bayat ekmek kebabi yapcam bugun die. Nasi isabet oldu, beni birincide yaptiniz
Yok, onun icin instagram hesabi acip biraz taninmak lazim yada youtube da video paylascaksin.Ben sana o konu ile ilgili bişi sormak istiyorum sa para kazanıyor musun acaba o şekilde paylaşınca?
Hemen atladim tarif adini da vererekHatırladım senin söylediğini
Bende inst açtım.. takipçilerim artmaya başlıyordu da kapattım bu ara.. beni siteden cüzi bir ücret alınıyor diye biliyorum da.. Bende oyalanmak tarif defteri olsun diye açmıştım.. iyi de oldu da vakit alıyor..Yok, onun icin instagram hesabi acip biraz taninmak lazim yada youtube da video paylascaksin.
Bu site oyle deil.
Ben maksat hatira olsun oyalaniyim die paylasiorum.
Esime fln diorum bana bisi olursa bak sana hatira, benim cumlelerimle birlikte yedigimiz yemekler burda diorum
Sildim canım:)Nevreste abla ben niye göremiyorum masaların sahiplerini
Yok almioruz, alsak iyi olurdu bi ara yarisma oldu 3 defa cek kazanmistim sadece.Bende inst açtım.. takipçilerim artmaya başlıyordu da kapattım bu ara.. beni siteden cüzi bir ücret alınıyor diye biliyorum da.. Bende oyalanmak tarif defteri olsun diye açmıştım.. iyi de oldu da vakit alıyor..
Aynen bnde goremedimNevreste abla ben niye göremiyorum masaların sahiplerini
Aaa keşke görseydimSildim canım:)
Sen bana oy vermiştin
Yazmıştım Tenceresiz kaldim anne istemeyince belki diğerleride istemez diye sildim:)Aynen bnde goremedim
Sağol canım demek anladın çok fazla anlayan olmadıAaa keşke görseydim
Sana oy verdiğimin farkındaydım ablacım zaten muhteşemdi sofran ❤❤❤
Evet evet Elalisin masasııı tahmin ettiğim masa mı merak ettimYazmıştım Tenceresiz kaldim anne istemeyince belki diğerleride istemez diye sildim:)
Yani merak ettiğiniz bir masa varsa söyleyin yazayım:)
Nie istemiodu kiYazmıştım Tenceresiz kaldim anne istemeyince belki diğerleride istemez diye sildim:)
Yani merak ettiğiniz bir masa varsa söyleyin yazayım:)
3 numara onun canım:)Evet evet Elalisin masasııı tahmin ettiğim masa mı merak ettim
Sonuncu oldum diyordu :)Ama ilgi ve damak tadı herkesin farklııdr.Zamanında 1. olmuş zaten:)Nie istemiodu ki
Tamam doğruymuş abla sen yazana kadar koştum çiçekleri karşılaştırdım sende onayladın zaten3 numara onun canım:)
Elalis Eloş'um ile çok çekişmeli bir yarışma yaşadık sonunda berabere kaldıkBizim derdimiz birincilik değil çok eğlendikTamam doğruymuş abla sen yazana kadar koştum çiçekleri karşılaştırdım sende onayladın zaten
Evet evet Elalisin masasııı tahmin ettiğim masa mı merak ettim
son anda yetişmeseydim geçiyodun beni,nasıl önemli değilElalis Eloş'um ile çok çekişmeli bir yarışma yaşadık sonunda berabere kaldıkBizim derdimiz birincilik değil çok eğlendik
Canım tebrikler senin masa da yanıldım bi tek, aynı öyle balkonu olan lezzetliçipetpet mi ne biri vardı geçen sene ben O sanmıştım hatta masada bide minik oturuyoduNie istemiodu ki