Yakından resim eklese diğerleri hiç oy alamazdı o derece muhteşemBayat ekmek kebabını bizde yaparız ama acaba aynı şekilde mi? fotolar uzaktan olunca ben anlayamadım maalesef..
Yok yok bizde yapalimotur oturduğun yerde sen,kebap neyine
sahibi açıklansın alalım madem tarifi bizdeYok yok bizde yapalim
ben iki türlü yapıyorum,bi iskender gibi etli.biri de ali nazik gibi kıymalı.ay gene canım çekti bak :)Bayat ekmek kebabını bizde yaparız ama acaba aynı şekilde mi? fotolar uzaktan olunca ben anlayamadım maalesef..
Yakından resim eklese diğerleri hiç oy alamazdı o derece muhteşem
noldu kıskandın mı
Bende yoğurt üstüne kıymalı yapıyorum... hatta abarttım salçalı sosta döküyorumben iki türlü yapıyorum,bi iskender gibi etli.biri de ali nazik gibi kıymalı.ay gene canım çekti bak :)
Sen öyle diyorsan doğrudur nevroşumYakından resim eklese diğerleri hiç oy alamazdı o derece muhteşem
iskender gibi olanda ben de salçalı sos döküyorum canım.Bende yoğurt üstüne kıymalı yapıyorum... hatta abarttım salçalı sosta döküyorum
sofraya degil manzaraya oy verdilerBayat ekmek kebabını bizde yaparız ama acaba aynı şekilde mi? fotolar uzaktan olunca ben anlayamadım maalesef..
Pide ile herşey yapılır yaben iki türlü yapıyorum,bi iskender gibi etli.biri de ali nazik gibi kıymalı.ay gene canım çekti bak :)
bütün tarifler benzerdi tavuk suyu pilav vs.orjinalliğiyle aldı bence :)sofraya degil manzaraya oy verdiler
Kesin öle bütün tariflerde tavuk et yok kek de vardı Kıbrıs tatlısı dabütün tarifler benzerdi tavuk suyu pilav vs.orjinalliğiyle aldı bence :)
bana söyle belki bende vardır kankaÇok güzel bir fikrim var ama malzemem yok
Öyle demeyelim yemek, israf teması için çok uygunsofraya degil manzaraya oy verdiler
Daha katılmadın mıBenim ikinci hafta için daha iyi bir fikrim var bakalım inşallah tuttutururum bu sefer