- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.036
Aynen öyle olacak inşallah eşime bugün dedim bir boyamaya başlayan bırakamıyor Muş dedimoh oh ben almış kadar sevindim
boyayınca öncesi sonrası yap.
ben de fiskos yeniliycem yarın inş :)
Bende yemek odasi takimimi komple boyadim, annemin dikis makinasini dresuar yapim die boyadim. Gercekten baslayan onu boyayim onu da dioElalis bilseydim böyle boyama ile güzel oluyor vitrin konsol ne varsa attım ben böyle biseyler yapardım atmazdim ..gerçi çok da sağlam değildi ama
Öncesi sonrası var mı gaza gelmek istiyorum daha da :))Bende yemek odasi takimimi komple boyadim, annemin dikis makinasini dresuar yapim die boyadim. Gercekten baslayan onu boyayim onu da dio
Çok güzel olmuş
Sen neler boyucaktinÇok güzel olmuşben düz deneyeyim de sonra bunu da deneyeceğim sandıkta :))
Tesekkurler canimÇok güzel olmuşben düz deneyeyim de sonra bunu da deneyeceğim sandıkta :))
Eski mutfak masa ve sandalyemi ilk sandalyeleri boyamam lazim onlar güzel olursa masaya geçiş yaparım kirli beyaz aldım renk olarak masayı da beyaz yapmayı düşünüyorum oturma yerlerini hardal sarısı yada haki :))Sen neler boyucaktin
Ben görmedim hata falanTesekkurler canim
Biraz hatali matali oldu ama gelen herkes yeni oldugunu zannedio
Ikiside guzel olur kesin, beyazi canli renkler acarEski mutfak masa ve sandalyemi ilk sandalyeleri boyamam lazim onlar güzel olursa masaya geçiş yaparım kirli beyaz aldım renk olarak masayı da beyaz yapmayı düşünüyorum oturma yerlerini hardal sarısı yada haki :))
Yariya kadar okudum sonra devam edim diip unutmustumTariflerin altındaki yazıların hepsini okudunuz mu,ben okumamıştım hepsini,uzun gelmiştiŞimdi okuyacacağım
Ben bitirdim şimdiYariya kadar okudum sonra devam edim diip unutmustum
Yani okuyup ona göre oy verilse amaca uygun olurdu:)Patlıcan kabuklarını fırında kurutup sonradan sosla pişirip meze yapan da olmuş.Masayı tahmin ettim ama açıklanınca nasıl yaptığını anlatır bize
Görsellik her zaman daha etkili, konu israf olsa daYani okuyup ona göre oy verilse amaca uygun olurdu:)
İnşallah boya badana çok yaptım da mobilya boyamadim güzel olursa devam ederim inşallah :))Ikiside guzel olur kesin, beyazi canli renkler acar
Ben hepsini baştan sonra iki üç kez okudum gerçekten güzel bilgiler vardıPatlıcan kabuklarını fırında kurutup sonradan sosla pişirip meze yapan da olmuş.Masayı tahmin ettim ama açıklanınca nasıl yaptığını anlatır bize