Esas o çaylada birşeyler yapılıyordu ama ney hatırlayamadım şimdiiçilmeyen çayı süzün posayı kurutun yeniden demleyin'e kadar gidecek gibi bu iş
çayın demiyle kek yapıyollaEsas o çaylada birşeyler yapılıyordu ama ney hatırlayamadım şimdi
bahçeye ,bitkiye de döküyorlardı sanki.çayın demiyle kek yapıyolla
onu ilk defa duydumbahçeye ,bitkiye de döküyorlardı sanki.
Ya ben peynirli patatesli börek yaptiim yenmedi buzluğa attım bozulur muElmalarınız yumuşadı yenmiyor,hoşaf yapabilir veya elmalı kurabiye,elmalı turta yapabilirsiniz.
Portakallar yenmiyorsa küp küp kesip ,yanında 1 limonla buzluğa atın.Sonrasında şeker ilavesiyle çok güzel limonata oluyor.
BenEşim çok sinir oluyor bana çok seviyorum uykuyu diye ama oda kafasini yastığa koyup hemen uyuyanlardan
Kek,börek,poğaça atan çok var buzluğa.Ben de geçen gün böreğin birazını atmıştım ,gayet güzeldi tadı çıkarınca.Ya ben peynirli patatesli börek yaptiim yenmedi buzluğa attım bozulur mu
Yazık olacak bende atmadım çöpeKek,börek,poğaça atan çok var buzluğa.Ben de geçen gün böreğin birazını atmıştım ,gayet güzeldi tadı çıkarınca.
bende yuvarlayıp peynir topu yapıyorum :)Peynirler çoğu zaman yenmiyor ,tabakta kuruduğu oluyor.Ayrı bir kapta biriktiriyorum ben onları.Börek,poğaça yaparken içine koyuyorum.
ahahahhahahaha aynı benTemizlikte de verelim israfa.Mesela fairyniz bitti.Atıyor musunuz yoksa ,hayır tabii ki de.Su doldurun biraz içine
Yine bitti mi,yine atmayın ağzına kadar su doldurun temizlik kovasına boşaltın köpüklü suyunuz oluyor,ister yer silin ,ister WC yıkayın.Şampuan da aynı şekilde
Ben bitti demeden bitmez
Benim değil oSenin aksesuarından tanıdım
Anlamadım kız..ben günler öncesinden biliyordum kesin olur demiştim
Ama bu iyi olmadı ki.. fairy niz mi bitti hemen iki tane daha alınTemizlikte de verelim israfa.Mesela fairyniz bitti.Atıyor musunuz yoksa ,hayır tabii ki de.Su doldurun biraz içine
Yine bitti mi,yine atmayın ağzına kadar su doldurun temizlik kovasına boşaltın köpüklü suyunuz oluyor,ister yer silin ,ister WC yıkayın.Şampuan da aynı şekilde
Ben bitti demeden bitmez
Tarifleri kimin yaptığı açıklandığında tarif sahibinden alabilirsiniz oylama bitmeden kimin yaptigi açıklanmayacak :))Artan ekmekler den Kıbrıs tatlısı tarifi paylaşırmısınız??
ben de tam bunu diyecektim çiçek diblerine dökülüyor benim eşim deEsas o çaylada birşeyler yapılıyordu ama ney hatırlayamadım şimdi
bahçeye ,bitkiye de döküyorlardı sanki.
Ya beniBen çoğunu tanıdım sofraların