- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
bu sefer benimki de orjinal :)Benim ikinci hafta için daha iyi bir fikrim var bakalım inşallah tuttutururum bu sefer
nette yapan yok bakalım burda yapan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer benimki de orjinal :)Benim ikinci hafta için daha iyi bir fikrim var bakalım inşallah tuttutururum bu sefer
Bende takip ediyorim da sen nereyesun bir yaz banaben bayrağı önde götüren tarifi başka sitede gördüm yapan üyeyi de buradan tanıyordum ve orda takip ediyordum tahmin ettim bu tarifle katılacağını
Kasıp kavurma buraları favori tarif aldım diye seviniyorum görünce yutkunmayayimbu sefer benimki de orjinal :)
Ben yakından gördüm vuruldumYakından resim eklese diğerleri hiç oy alamazdı o derece muhteşem
yok kız favori değil de cidden benim uydurduğum bir israf önlemi :)Kasıp kavurma buraları favori tarif aldım diye seviniyorum görünce yutkunmayayim
sen nasıl bi favori kaptın acabaaağğğğKasıp kavurma buraları favori tarif aldım diye seviniyorum görünce yutkunmayayim
Merak et dursen nasıl bi favori kaptın acabaaağğğğ
Cuma başlıyor kaçırmayın:)Burdan bildirim görünce ayvah dedim tatlı oylaması başladı heralde ödüm koptu
oh oh ben almış kadar sevindimElalis beyaz boya siparişini verdim yarın gelir sanırım
o beni takip ediyor baş harfim egeBende takip ediyorim da sen nereyesun bir yaz bana
başlayınca bırakamayacaksın bak gör eloş dedi dersinSonra gelsin sunumlar herşeyi boyayacagim
Kolay gelsin canım ellerine sağlıkbu akşam erken kaçıcam,çayımı dikiş dikerken içicem :)
çalışan kızlar benden önlük istedi
sağol canım benimKolay gelsin canım ellerine sağlık
Tamam inşaallah tatlıyı yarın bekliyorumsağol canım benim
bitsin de yarın pazara giderken bırakayım,tatlı için gün bana kalsın :)
Desene yine kaçırdım 1.liği o zaman benbu sefer benimki de orjinal :)
Annem de Singer in hem otomatik hem ayaklı makinası var kaç kere sana vereyim dedi bilmiyorum diye almadım çekiliş yaptı geline çıktıbu akşam erken kaçıcam,çayımı dikiş dikerken içicem :)
çalışan kızlar benden önlük istedi