- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.085
İnşallah olursunHepinizin ellerine sağlık, çok güzel ve pratik görünüyorlar.Nevreste yine herkesle oyumu aynı yemeklere kullanmşm. Her seçtiğim 1. olanlar. Dikkatle özenle oy veriyorum. Her defasında pro olmak umuduyla. Burdaki proluğu istediğim hevesim üniversitede olsaydı yüksek lisans yapardm pro ourdum :)
Genelde sonuncu olan tarif içinden seçiliyor:)Hepinizin ellerine sağlık, çok güzel ve pratik görünüyorlar.Nevreste yine herkesle oyumu aynı yemeklere kullanmşm. Her seçtiğim 1. olanlar. Dikkatle özenle oy veriyorum. Her defasında pro olmak umuduyla. Burdaki proluğu istediğim hevesim üniversitede olsaydı yüksek lisans yapardm pro ourdum :)
SevindimGenelde sonuncu olan tarif içinden seçiliyor:)
Demek ki hep sonuncuları seçiyorum ben. Bu da bir başarı ,çok istikrarlı davranyrm:)Genelde sonuncu olan tarif içinden seçiliyor:)
Hayırlısı artık:)Demek ki hep sonuncuları seçiyorum ben. Bu da bir başarı ,çok istikrarlı davranyrm:)
Hadi yaGenelde sonuncu olan tarif içinden seçiliyor:)
Her şerde bir hayır vardırBen yeni farkettim yanlış kişiye oy vermişim sanırım elim son anda deydi ama olsun
ben bayrağı önde götüren tarifi başka sitede gördüm yapan üyeyi de buradan tanıyordum ve orda takip ediyordum tahmin ettim bu tarifle katılacağınıAnlamadım kız..
Aa şimdi oldı.. hadi bakalım hayırlısı.. bende seninkini tanıdım sanki..ben bayrağı önde götüren tarifi başka sitede gördüm yapan üyeyi de buradan tanıyordum ve orda takip ediyordum tahmin ettim bu tarifle katılacağını
ben yokumAa şimdi oldı.. hadi bakalım hayırlısı.. bende seninkini tanıdım sanki..
Teşekkür ederim benim oyum o tarifeTarifleri kimin yaptığı açıklandığında tarif sahibinden alabilirsiniz oylama bitmeden kimin yaptigi açıklanmayacak :))
Oylama bitince açıklanacak:)Bayat ekmek kebabı tarif lütfen
Kendilerini aciklamaya basladilar mi ki, bnde merak ediorum tarifiBayat ekmek kebabı tarif lütfen
otur oturduğun yerde sen,kebap neyineKendilerini aciklamaya basladilar mi ki, bnde merak ediorum tarifi