- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Ben arada etiketliyorum gel diyeBen burdayım demiş
Ben katılmadan bile heyecanlandım valla
haftaya katıl daha da heyecanlanBen burdayım demiş
Ben katılmadan bile heyecanlandım valla
Aynen çok heyecanlı ve katılması kolayhaftaya katıl daha da heyecanlan
Aynen son noktayı koyuyorsun en kolayıAynen çok heyecanlı ve katılması kolay
eşim işe gidecek.ütü istedi duşa girdi.hemen çıkmaz diye lak laka daldım.fön sesiyle kendime geldim.bi fırlayışım var
neyse çoktan başlamışım gibi ortadan başladım gömleğe:)
hayırdır dedi,hayırdır inşallah dedim.napıyosun,ütü yapıyorum. eeee fiş takılı değil nasıl oluyo,gene kk ya takıldın dimi
Bende tencereye dalmış gitmisim ne düşünüyorsun dedi evle ilgili bişey söyledim halbuki aklım burdaydueşim işe gidecek.ütü istedi duşa girdi.hemen çıkmaz diye lak laka daldım.fön sesiyle kendime geldim.bi fırlayışım var
hayırdır dedi,hayırdır inşallah dedim.napıyosun,ütü yapıyorum. eeee fiş takılı değil nasıl oluyo,gene kk ya takıldın dimi
Kendisine bayağıdır denk gelemiyorumŞu 2numaranin kütük dilimleri var ya ondan nerde bulabilirim
bazarda 5 teleeeŞu 2numaranin kütük dilimleri var ya ondan nerde bulabilirim
Haftaya daha güzel olacak inşaallahAynen son noktayı koyuyorsun en kolayı
eşim işe gidecek.ütü istedi duşa girdi.hemen çıkmaz diye lak laka daldım.fön sesiyle kendime geldim.bi fırlayışım var
Ben takipteyim geliyorum da cesaretimi ikna edemedimBen arada etiketliyorum gel diye
Haftaya da sofralara yorum yapacak mısınızhaftaya katıl daha da heyecanlan
Hangi bazarda sizin bazarda mi bizim bazara getirmiyorlar nedensebazarda 5 teleee
almayanı dövüyorlar
aynı konsept mi :)Haftaya daha güzel olacak inşaallah
Ben yapmadım vallaBen takipteyim geliyorum da cesaretimi ikna edemedim
Haftaya da sofralara yorum yapacak mısınız
Bende denk gelemiyorumKendisine bayağıdır denk gelemiyorum
Aynı olacak canım:)aynı konsept mi :)