Canım öyle şatatfatlı sofra istemiyoruz:)3 sofra geldi masada çorba ana yemek ve pilav ve tatlı var yani öyle dolmalar,sarmalar,mantılar yok:)Bebelerle gözüm kesmiyor ama bilemedim
Oylama günü canım bekleyecek:)Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)Geçen yılda öyle yaptım sanki:)nevoş gelen sofraları paylaşcak mısın yoksa hepsi aynı günde mi?
çatlamazsam iyidirOylama günü canım bekleyecek:)Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)Geçen yılda öyle yaptım sanki:)
1 hafta canım çok bekletmem:)çatlamazsam iyidir
o zaman pınara konsantre olalım1 hafta canım çok bekletmem:)
fotoları gördüm ama insan içinde olmayınca anlamıyor:)Geçen yazda böyle geçti:)
İşte boş bırakmayın gezin hepsinio zaman pınara konsantre olalım
garibim çorbalarımız napıyolar acaba
Tabi ki:)fotoları gördüm ama insan içinde olmayınca anlamıyor:)
Anladım canım :)Canım öyle şatatfatlı sofra istemiyoruz:)3 sofra geldi masada çorba ana yemek ve pilav ve tatlı var yani öyle dolmalar,sarmalar,mantılar yok:)
Çokta seyapma olurmu yorma kendini ya biz hallederiz aramızda sen seneye katıl ablaben daha ayılamadım bile
sahurcuyum ben anca sahura
Sadece yemek tarifi değil canım çorba bile olabilir mesela kalan pirinç ile yayla çorbası,kalan keklerden truf veya kupta tatlılar:)Anladım canım :)
Aklımda hiç tarif yok
Tamaaaam oldu o vakit kuzum hiç bulaşmaBebelerle gözüm kesmiyor ama bilemedim
olmaaazzzzzÇokta seyapma olurmu yorma kendini ya biz hallederiz aramızda sen seneye katıl abla
Rakip kaçırmacaTamaaaam oldu o vakit kuzum hiç bulaşma
Seni yaşlı kurt seni fasille seniiiiiiiolmaaazzzzz
menüm hazır bile
Yapması bişey degil vallaSadece yemek tarifi değil canım çorba bile olabilir mesela kalan pirinç ile yayla çorbası,kalan keklerden truf veya kupta tatlılar:)
Tavuk suyu veya et suyu değerlendirilebilir:)
Seni seniiiTamaaaam oldu o vakit kuzum hiç bulaşma