- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.078
Ben geçen sene çok baktım da biraz öncekileri kırmam lazım koyacak yer yokBenim zaten iki takimim vardı toplasan ikisinden 6kasem kaldı şu virüs bitsin alicam inşallah:)
Anladın kıvırma şimdiKız kocam evde şimdi olmaz
Bizim sütler de aynı saatte gelmişYoksa uyancagim yok de
Ay valla bende ayni 9bucukta geldi kapiya, hic bekleyemezdim pismesini dolaba attim simdi pisiyo
Fairy yemeklere koymak filan deyince aklima geldi benim oglum takik bu tabletlere gecen kemirmis bitanesiniFairy duy sesimizi
Sende 3 tabak koy biraz daha kalabalık durur:)
Bizim sütler de aynı saatte gelmiş
Aman dikkat et benim kızda ağzına götürdü daha önce onda böcekler var dedimFairy yemeklere koymak filan deyince aklima geldi benim oglum takik bu tabletlere gecen kemirmis bitanesiniCok sukur bisey olmadi sadece biz esimle kaos yasadik
Ediyorum da babasina emanet etmistim iste ozaman oldu ebnimki daha 19 aylik neyin ne oldugunu bilmiyor ama bana yardim ediyo bulasik makinesi yerlestirmeye sagolsunAman dikkat et benim kızda ağzına götürdü daha önce onda böcekler var dedimşükür hiç öyle bişey yaşamadık bana makina doldurmaya boşaltmaya yardımcı olduğundan biliyor nereye konacağıni :))
Aman Allah korusunFairy yemeklere koymak filan deyince aklima geldi benim oglum takik bu tabletlere gecen kemirmis bitanesiniCok sukur bisey olmadi sadece biz esimle kaos yasadik
Bazen basa cikamiyorum cok hareketli merakli acayip bisey az biraz sakin olsaydi iyiydi ama malesefAman Allah korusun
Olur mu diye fikir danıştım..Tarif almıyoruz demi yukarda retro tarif aldım demiş
Benimkide ya habire alıp kaçıyor mutfaktanFairy yemeklere koymak filan deyince aklima geldi benim oglum takik bu tabletlere gecen kemirmis bitanesiniCok sukur bisey olmadi sadece biz esimle kaos yasadik
Ne sanıyorlar bilmem ambalajlı olunca yiyecek sanıyorlar sanırımBenimkide ya habire alıp kaçıyor mutfaktan
Çok şükür canım hareketli olması iyi boşver sakin olmasından iyidir:)İleride çok sakinleşecek merak etme:)Bazen basa cikamiyorum cok hareketli merakli acayip bisey az biraz sakin olsaydi iyiydi ama malesef
Bence bomba fikir:)Olur mu diye fikir danıştım..
Yaa nevroş çok tatlısınBence bomba fikir:)
Kız nevroş gaza getirme.. millet yemek yerken durun dicem şu konuyu bi yükliyim de diye iftar yapamicamAkşama kaç sofra gelecek acaba