Gazoza ihtiyaç yok ben hepinizi bayıltırımGazoz göremedim elinde ramazan vesilesi ile mi
Bu yarismadami haftalikHaftaya inşaalalh daha 3 haftamız var:)
Minik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedimTek tabağı ne yapacaksınız anlamadım?
Napiyorsun kızBu yarismadami haftalik
Evet canım her hafta yapılacak :)Bu yarismadami haftalik
Dedim yoksa yanlış mı anladınız tek sofra resmi olacak:)Minik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedim
Valla ben istesem yan komsuda neler neler var kadın ucuz bişey almazMinik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedim
Direk yarismaya daldim bayat ekmek yazisini gorunceNapiyorsun kızhiç selam sabah yok
Fikirlerini yazıyorlar canım :)O degilde ozelden ne sordunuz ben onu merak ettimbende dusundum biseyler ama yarin yaparim heralde :)
Bende sabah süt için kalktım pişirdim geri yattım 2 de oğlanların tablet kavgası na uyandımDirek yarismaya daldim bayat ekmek yazisini gorunce
Bugun oyle tarif yapcaktimda
Iyiyim canim anca gunaydi bana yeni kalktimdaseni sormali
Yok yok anladık biz seni:)Dedim yoksa yanlış mı anladınız tek sofra resmi olacak:)
Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)Evet canım her hafta yapılacak :)
Abartılı olmayacak zaten videoda öyle diyordu :))Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)
Sofra cekmeyide hic sevmiorum iki kisilik sade gorunuo simdi millet kalabalik sofralar kurar
Baktimda cesit cesit makine icin deterjani var hepsinden buyuk boy birer paket iyi olur bikac tanede sivisindanÇok gidiyor zaten ben sıvı deterjanini fazla kullanmıyorum makina dan dolayı ama şöyle 3 paket olsa yeter makina da
Anlamayan özele gelsinYok yok anladık biz seni:)
Fairy duy sesimiziBaktimda cesit cesit makine icin deterjani var hepsinden buyuk boy birer paket iyi olur bikac tanede sivisindan
Sende 3 tabak koy biraz daha kalabalık durur:)Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)
Sofra cekmeyide hic sevmiorum iki kisilik sade gorunuo simdi millet kalabalik sofralar kurar
Benim zaten iki takimim vardı toplasan ikisinden 6kasem kaldı şu virüs bitsin alicam inşallah:)Valla ben istesem yan komsuda neler neler var kadın ucuz bişey almazama kırarım falan
Kız kocam evde şimdi olmazAnlamayan özele gelsinOda olmuyorsa 050
Yoksa uyancagim yok deBende sabah süt için kalktım pişirdim geri yattım 2 de oğlanların tablet kavgası na uyandım