• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Çok şükür canım hareketli olması iyi boşver sakin olmasından iyidir:)İleride çok sakinleşecek merak etme:)
Sanırım öyle oluyor ben hamile iken hareketli olan çocuk şimdi çok sakin

Hamile iken sakin olan şimdi durmuyor sonra ne olacak acep :))

Sanırım öyle oluyor ben hamile iken hareketli olan çocuk şimdi çok sakin

Hamile iken sakin olan şimdi durmuyor sonra ne olacak acep :))
Oğlum hamilelikte çok hareketliydi:)
Çok uslu bir bebekti ama harekeetli orası ayrı:)
Yerinde duramaz:)Ama kızlar kadar döküp saçmadı beni hiç yormadı:nazar:

Çok şükür canım hareketli olması iyi boşver sakin olmasından iyidir:)İleride çok sakinleşecek merak etme:)
Ya bizim ailede cocuklar hic sakinlesmiyor dayisinin ve babasinin yaramazligi dillere destandi benim oglumda bana benzemedi gitti onlara benzedi herkes dahliadivin bidaha cocuk yapmaz diyo 😂

Ya bizim ailede cocuklar hic sakinlesmiyor dayisinin ve babasinin yaramazligi dillere destandi benim oglumda bana benzemedi gitti onlara benzedi herkes dahliadivin bidaha cocuk yapmaz diyo 😂
Benimkiler bana benziyor:)
Babamız çok yaramazmış dillere destan:70:
Hatta hala yaramaz:)

Oğlum hamilelikte çok hareketliydi:)
Çok uslu bir bebekti ama harekeetli orası ayrı:)
Yerinde duramaz:)Ama kızlar kadar döküp saçmadı beni hiç yormadı:nazar:
Abla kızlara öğretmen zor olmistur aynı anda iki bebeğe ogretiyorsun birde

Mesela ikinci çocuklar ilkinde görüyor bir çok şeyi yormuyor

Agzina koymuyosa iyi gene nerde ellenmemesi gereken bisey var onlara meraklilar zaten
Kızdığımi biliyor alip babasina kaçıyor dudağına degdiriyor opuyormus gibi 😂😂😂ama kokusu falan geçiyor hemen eline

Ay keske benimkide bana benzeseydi sen sanslisin bak sana cekmisler 😂
Valla benimkiler Allah tan bana çekmemiş 😅

Bakkala gider babamın selamını soyleyip çikolata şeker yazdirirdim veresiye 😁

Bir kerede kendi yaktığimi hatırlayacak kadar büyüktük anneannem in kuru biberlerini tutusturdum mutfaktaki ama amacım neydi onu bilmiyorum tutusturup kaçtım evden dovemediler de :D

Kızdığımi biliyor alip babasina kaçıyor dudağına degdiriyor opuyormus gibi 😂😂😂ama kokusu falan geçiyor hemen eline
İlgini çekmek içindir belki :))

Abla kızlara öğretmen zor olmistur aynı anda iki bebeğe ogretiyorsun birde

Mesela ikinci çocuklar ilkinde görüyor bir çok şeyi yormuyor
Çok zor büyüttüm canım anlatılmaz yaşanır:)
Yaramazlardı çok iş hallederlerdi:70:

Ya o kizdigini bilip yapmalari cok komik bizimkide babasina ayr bana ayri dikkat cekmek icin yapiyo biseyler cok guluyoruz 😂 gelip sariliyo bana yaramazlik yapinca beni kandiricak 😆

Çok zor büyüttüm canım anlatılmaz yaşanır:)
Yaramazlardı çok iş hallederlerdi:KK70:
Ben bir kere 5 litrelik bulaşık deterjanı topladım yerden 😁

Ortancada Ketcapla iz birakmis yerlere amacı da çizgi filmde yapmışlar gittikleri yolu bulmak için :D

Mercimek makarna da çok topladım yerden daha neler neler 😅

Kızlar birlikte oldukları için ortak iş yaparlardı:70:
Ama başka türlü sakinlerdi:)
Bizim ailede ikiz coktur bende icten ice korkmustum ya benimde olursa diye ama iki taneye bedel zaten bide ikizi olsa dusunemiyorum 😂 bi yandan guzelde buyutmesi zor 😃

Back