Boşluğu doldurmaya hazırızYaa nevroş çok tatlısın ben inst hesabımı kapadım bakalım bi süre...boşluktayım anlıyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşluğu doldurmaya hazırızYaa nevroş çok tatlısın ben inst hesabımı kapadım bakalım bi süre...boşluktayım anlıyor musun
Sanırım öyle oluyor ben hamile iken hareketli olan çocuk şimdi çok sakinÇok şükür canım hareketli olması iyi boşver sakin olmasından iyidir:)İleride çok sakinleşecek merak etme:)
Konu yükleme yok canım aman:)Bana yollayacaksınız:)Kız nevroş gaza getirme.. millet yemek yerken durun dicem şu konuyu bi yükliyim de diye iftar yapamicam
Oğlum hamilelikte çok hareketliydi:)Sanırım öyle oluyor ben hamile iken hareketli olan çocuk şimdi çok sakin
Hamile iken sakin olan şimdi durmuyor sonra ne olacak acep :))
Agzina koymuyosa iyi gene nerde ellenmemesi gereken bisey var onlara meraklilar zatenBenimkide ya habire alıp kaçıyor mutfaktan
Ya bizim ailede cocuklar hic sakinlesmiyor dayisinin ve babasinin yaramazligi dillere destandi benim oglumda bana benzemedi gitti onlara benzedi herkes dahliadivin bidaha cocuk yapmaz diyoÇok şükür canım hareketli olması iyi boşver sakin olmasından iyidir:)İleride çok sakinleşecek merak etme:)
Benimkiler bana benziyor:)Ya bizim ailede cocuklar hic sakinlesmiyor dayisinin ve babasinin yaramazligi dillere destandi benim oglumda bana benzemedi gitti onlara benzedi herkes dahliadivin bidaha cocuk yapmaz diyo
Tamam cnm lafın gelişi dedimKonu yükleme yok canım aman:)Bana yollayacaksınız:)
Abla kızlara öğretmen zor olmistur aynı anda iki bebeğe ogretiyorsun birdeOğlum hamilelikte çok hareketliydi:)
Çok uslu bir bebekti ama harekeetli orası ayrı:)
Yerinde duramaz:)Ama kızlar kadar döküp saçmadı beni hiç yormadı
Ay keske benimkide bana benzeseydi sen sanslisin bak sana cekmislerBenimkiler bana benziyor:)
Babamız çok yaramazmış dillere destan
Hatta hala yaramaz:)
Kızdığımi biliyor alip babasina kaçıyor dudağına degdiriyor opuyormus gibi ama kokusu falan geçiyor hemen elineAgzina koymuyosa iyi gene nerde ellenmemesi gereken bisey var onlara meraklilar zaten
Valla benimkiler Allah tan bana çekmemişAy keske benimkide bana benzeseydi sen sanslisin bak sana cekmisler
İlgini çekmek içindir belki :))Kızdığımi biliyor alip babasina kaçıyor dudağına degdiriyor opuyormus gibi ama kokusu falan geçiyor hemen eline
Çok zor büyüttüm canım anlatılmaz yaşanır:)Abla kızlara öğretmen zor olmistur aynı anda iki bebeğe ogretiyorsun birde
Mesela ikinci çocuklar ilkinde görüyor bir çok şeyi yormuyor
Kızlar birlikte oldukları için ortak iş yaparlardıAy keske benimkide bana benzeseydi sen sanslisin bak sana cekmisler
Ya o kizdigini bilip yapmalari cok komik bizimkide babasina ayr bana ayri dikkat cekmek icin yapiyo biseyler cok guluyoruz gelip sariliyo bana yaramazlik yapinca beni kandiricakKızdığımi biliyor alip babasina kaçıyor dudağına degdiriyor opuyormus gibi ama kokusu falan geçiyor hemen eline
Yok kiz gizli gizli yapıyor yanimda beni gözetliyor dolabi açıp alip kaçıyor ben gormuyorum saniyorİlgini çekmek içindir belki :))
Ben bir kere 5 litrelik bulaşık deterjanı topladım yerdenÇok zor büyüttüm canım anlatılmaz yaşanır:)
Yaramazlardı çok iş hallederlerdi
Bizim ailede ikiz coktur bende icten ice korkmustum ya benimde olursa diye ama iki taneye bedel zaten bide ikizi olsa dusunemiyorum bi yandan guzelde buyutmesi zorKızlar birlikte oldukları için ortak iş yaparlardı
Ama başka türlü sakinlerdi:)