Yeni tabaklara ihtiyacım var
Yok ben almiyim hiç enerjim yok.Kaçışın yok benden kaçamazsın
Yok canım almıyoruzTarif almıyoruz demi yukarda retro tarif aldım demiş
Ramazan da komşudan tabak gelmiyor mu onu kullanYeni tabaklara ihtiyacım var
Kalp olmazsa olurmu ayıp ediyon amaKalp koyma karıştıralım
Tamam kuzum :)Yok canım almıyoruz
Valla ben geçen sene sıradan ramazan sofra ile bile katılmıştım dene benceYok ben almiyim hiç enerjim yok.
Bu durumdayım.
Sofra olmasa tekli tabak var takım mi isteyeyim komşudanRamazan da komşudan tabak gelmiyor mu onu kullan
Hani kalıplarda cin Ali oluyir ya onu mu kullanacaksim yoksa değişiklik yapıpKalp olmazsa olurmu ayıp ediyon amayok kalbin dışında tanirsiniz
Burda herkes gaz veriyor ama kanıma giriyorsunuz.Valla ben geçen sene sıradan ramazan sofra ile bile katılmıştım dene bence
Benim bir komşum var geçen bir tabak getirdi bana benimkileri 10 tane birikmiş aklıma o geldi sen böyle deyinceSofra olmasa tekli tabak var takım mi isteyeyim komşudan
Ciddiyim inanmıyorsan nevo ya sor balkonda karmakarışık farklı tabakalar vardı hatta :))Burda herkes gaz veriyor ama kanıma giriyorsunuz.
Bilemedin neyse suprayz olsunHani kalıplarda cin Ali oluyir ya onu mu kullanacaksim yoksa değişiklik yapıp
Haftaya inşaalalh daha 3 haftamız var:)Yok ben almiyim hiç enerjim yok.
Bu durumdayım.
Çok gidiyor zaten ben sıvı deterjanini fazla kullanmıyorum makina dan dolayı ama şöyle 3 paket olsa yeter makina daBen normaldede fairy kullaniyorum kazanirsak ne gondericek acaba bir yillik deterjan ihtiyaci cok iyi olur
Gazoz göremedim elinde ramazan vesilesi ile miHaftaya inşaalalh daha 3 haftamız var:)
Tek tabağı ne yapacaksınız anlamadım?Sofra olmasa tekli tabak var takım mi isteyeyim komşudan