Gazoza ihtiyaç yok ben hepinizi bayıltırımGazoz göremedim elinde ramazan vesilesi ile mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gazoza ihtiyaç yok ben hepinizi bayıltırımGazoz göremedim elinde ramazan vesilesi ile mi![]()
Bu yarismadami haftalikHaftaya inşaalalh daha 3 haftamız var:)
Minik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedimTek tabağı ne yapacaksınız anlamadım?
Napiyorsun kızBu yarismadami haftalik
Evet canım her hafta yapılacak :)Bu yarismadami haftalik
Dedim yoksa yanlış mı anladınız tek sofra resmi olacak:)Minik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedim![]()
Valla ben istesem yan komsuda neler neler var kadın ucuz bişey almazMinik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedim![]()
Direk yarismaya daldim bayat ekmek yazisini gorunceNapiyorsun kızhiç selam sabah yok
Fikirlerini yazıyorlar canım :)O degilde ozelden ne sordunuz ben onu merak ettimbende dusundum biseyler ama yarin yaparim heralde :)
Bende sabah süt için kalktım pişirdim geri yattım 2 de oğlanların tablet kavgası na uyandımDirek yarismaya daldim bayat ekmek yazisini gorunce
Bugun oyle tarif yapcaktimda
Iyiyim canim anca gunaydi bana yeni kalktimdaseni sormali
Yok yok anladık biz seni:)Dedim yoksa yanlış mı anladınız tek sofra resmi olacak:)
Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)Evet canım her hafta yapılacak :)
Abartılı olmayacak zaten videoda öyle diyordu :))Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)
Sofra cekmeyide hic sevmiorum iki kisilik sade gorunuo simdi millet kalabalik sofralar kurar![]()
Baktimda cesit cesit makine icin deterjani var hepsinden buyuk boy birer paket iyi olur bikac tanede sivisindanÇok gidiyor zaten ben sıvı deterjanini fazla kullanmıyorum makina dan dolayı ama şöyle 3 paket olsa yeter makina da![]()
Anlamayan özele gelsinYok yok anladık biz seni:)
Fairy duy sesimiziBaktimda cesit cesit makine icin deterjani var hepsinden buyuk boy birer paket iyi olur bikac tanede sivisindan![]()
Sende 3 tabak koy biraz daha kalabalık durur:)Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)
Sofra cekmeyide hic sevmiorum iki kisilik sade gorunuo simdi millet kalabalik sofralar kurar![]()
Benim zaten iki takimim vardı toplasan ikisinden 6kasem kaldı şu virüs bitsin alicam inşallah:)Valla ben istesem yan komsuda neler neler var kadın ucuz bişey almazama kırarım falan
![]()
Kız kocam evde şimdi olmazAnlamayan özele gelsinOda olmuyorsa 050
![]()
Yoksa uyancagim yok deBende sabah süt için kalktım pişirdim geri yattım 2 de oğlanların tablet kavgası na uyandım![]()