• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 1.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz "Fairy ile Ramazan Sofrası " hangididir?

• Ankete Katılan
    488
  • Anket Kapalı .
Minik bizim sofraları taniyacağını söyleyince yeni tabaklar lazım dedim 🥴
Valla ben istesem yan komsuda neler neler var kadın ucuz bişey almaz :KK53: ama kırarım falan :KK53:

Direk yarismaya daldim bayat ekmek yazisini gorunce😂😂
Bugun oyle tarif yapcaktimda🤭
Iyiyim canim anca gunaydi bana yeni kalktimda🤫 seni sormali
Bende sabah süt için kalktım pişirdim geri yattım 2 de oğlanların tablet kavgası na uyandım 😂

Evet canım her hafta yapılacak :)
Iyi o zaman acele davranmayim dedim ona gore haftalik deilse :)
Sofra cekmeyide hic sevmiorum iki kisilik sade gorunuo simdi millet kalabalik sofralar kurar😂

Sofra cekmeyide hic sevmiorum iki kisilik sade gorunuo simdi millet kalabalik sofralar kurar😂
Abartılı olmayacak zaten videoda öyle diyordu :))

Çok gidiyor zaten ben sıvı deterjanini fazla kullanmıyorum makina dan dolayı ama şöyle 3 paket olsa yeter makina da :KK53:
Baktimda cesit cesit makine icin deterjani var hepsinden buyuk boy birer paket iyi olur bikac tanede sivisindan 😂

Sende 3 tabak koy biraz daha kalabalık durur:)

Valla ben istesem yan komsuda neler neler var kadın ucuz bişey almaz :KK53: ama kırarım falan :KK53:
Benim zaten iki takimim vardı toplasan ikisinden 6kasem kaldı şu virüs bitsin alicam inşallah:)

Bende sabah süt için kalktım pişirdim geri yattım 2 de oğlanların tablet kavgası na uyandım 😂
Yoksa uyancagim yok de😁😁
Ay valla bende ayni 9bucukta geldi kapiya, hic bekleyemezdim pismesini dolaba attim simdi pisiyo😇

Back