- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Yeni tabaklara ihtiyacım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni tabaklara ihtiyacım var
Yok ben almiyim hiç enerjim yok.Kaçışın yok benden kaçamazsın![]()
Yok canım almıyoruzTarif almıyoruz demi yukarda retro tarif aldım demiş![]()
Ramazan da komşudan tabak gelmiyor mu onu kullanYeni tabaklara ihtiyacım var![]()
Kalp olmazsa olurmu ayıp ediyon amaKalp koyma karıştıralım![]()
Tamam kuzum :)Yok canım almıyoruz
Valla ben geçen sene sıradan ramazan sofra ile bile katılmıştım dene benceYok ben almiyim hiç enerjim yok.
Bu durumdayım.![]()
Sofra olmasa tekli tabak var takım mi isteyeyim komşudanRamazan da komşudan tabak gelmiyor mu onu kullan![]()
Hani kalıplarda cin Ali oluyir ya onu mu kullanacaksim yoksa değişiklik yapıpKalp olmazsa olurmu ayıp ediyon amayok kalbin dışında tanirsiniz
![]()
![]()
Burda herkes gaz veriyor ama kanıma giriyorsunuz.Valla ben geçen sene sıradan ramazan sofra ile bile katılmıştım dene bence![]()
Benim bir komşum var geçen bir tabak getirdi bana benimkileri 10 tane birikmiş aklıma o geldi sen böyle deyinceSofra olmasa tekli tabak var takım mi isteyeyim komşudan![]()
Ciddiyim inanmıyorsan nevo ya sor balkonda karmakarışık farklı tabakalar vardı hatta :))Burda herkes gaz veriyor ama kanıma giriyorsunuz.![]()
Bilemedin neyse suprayz olsunHani kalıplarda cin Ali oluyir ya onu mu kullanacaksim yoksa değişiklik yapıp![]()
Haftaya inşaalalh daha 3 haftamız var:)Yok ben almiyim hiç enerjim yok.
Bu durumdayım.![]()
Çok gidiyor zaten ben sıvı deterjanini fazla kullanmıyorum makina dan dolayı ama şöyle 3 paket olsa yeter makina daBen normaldede fairy kullaniyorum kazanirsak ne gondericek acaba bir yillik deterjan ihtiyaci cok iyi olur![]()
Gazoz göremedim elinde ramazan vesilesi ile miHaftaya inşaalalh daha 3 haftamız var:)
Tek tabağı ne yapacaksınız anlamadım?Sofra olmasa tekli tabak var takım mi isteyeyim komşudan![]()