1. evlilik yıl dönümü için yardım eder misiniz

efsuNevfel

efsun
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
3.869
14
108
selam kızlar
1. evlilik yıldönümüme 1 hafta kaldı... :16:
olayı şöyle özet geçeyim...

eşimle 8 sene bir beraberlikten sonra evlenebildik askerlik,okul vb...
kayınpederim vefat ettiği için kv ve kv annesi ile aynı eve gelin geldim.
hep birlikte yaşıyoruz...

sizce 1.yıl dönümümüzde eşime ne gibi bir süpriz yapabilirim ???
fikirlerinize ihtiyacım var kızlar...
bana yardımcı olursanız çok sevinirim...
şimdiden hepinize çok teşekkür ederim kızlarrrrr ...

öncelikle tebrik ederim.bende eşimle ilk okulda beri tanışıyorum.ama daha 1 sene bile olmadı evleneli.kv.kp ve kv kvsiyle yaşıyoruz.bence başbaşa evden uzak biyerde geçirin.bebiş varmı

öncelikle tebrik ederim.bende eşimle ilk okulda beri tanışıyorum.ama daha 1 sene bile olmadı evleneli.kv.kp ve kv kvsiyle yaşıyoruz.bence başbaşa evden uzak biyerde geçirin.bebiş varmı

çok teşekkür ederim canım
benim 1 yılım önümüzdeki hafta dolacak...
seninki benden daha zor bende erkek yok en azından :1:
bi plan yok daha bakalım ne yapacağız...
bebişim yok malesef ama çalışıyorum olsun diye
batım 14-16 haziran inşşallahhh gelir...

ben eşimin sevdiği kekten yapmıştım bide güzel bir kart alıp onu ne kadar sevdiğimi anlatan notlar yazıp işe giderken giyecegi ceketin cebine saklamıştım işe varış saatinde msj atıp oraya bakmasını istemiştim biz birbirimize hediye almıyoruz böyle minik süprizler yapıyoruz.

ben eşimin sevdiği kekten yapmıştım bide güzel bir kart alıp onu ne kadar sevdiğimi anlatan notlar yazıp işe giderken giyecegi ceketin cebine saklamıştım işe varış saatinde msj atıp oraya bakmasını istemiştim biz birbirimize hediye almıyoruz böyle minik süprizler yapıyoruz.

bende mektup mu yazsam acaba diyorum
keki yapsam evdekiler var çünkü
hediye işi bana da pek mantıklı gelmiyor artık bizde almıyoruz
dediğin gibi ufak süprizler daha da güzel oluyor

hani küçük kek kalıpları var ya onlardan yapabilirsin porsiyonluk olanlardan :) üzerine bir mum koyarsın bence hoş olur mektup işini çok severim hem ilişkiyi taze tutuyor :)nice nice güzel yıllara bu arada.

hani küçük kek kalıpları var ya onlardan yapabilirsin porsiyonluk olanlardan :) üzerine bir mum koyarsın bence hoş olur mektup işini çok severim hem ilişkiyi taze tutuyor :)nice nice güzel yıllara bu arada.

saol canım fikrin için ama ne bilim daha farklı bişey olsun istiyorum gibi :1:
mektup daha ağır basıyor bana yazsam geceden cebine koysam işyerinde okur artık :16:
çok teşekkür ederim canım

Back