bende bebe bisküvisine başladım. bakalım işe yarayacak mı :44:
kızlaaaaaaaaaaarrrrrr bana b,işi olduiştahım açıldı nedendir bılemıorum.sabahları yarım poğcayı zor yıyen ben 2-3 gundur 2 pogca yıyorum.sabah uyandıgımda kendımı cok ac hıssetmeye basladım.yemeklerden 2 saat sora acıkmaya basladım. adet gunum gelıo oyuzden mı ıstahım acıldı acaba ama inş gitmez iştahım.. bu arada tartıda yeni rakam gördum bende fazla bişi olmasada sewındırıcı.. sizi sewiyorum
öyle bi yaradı ki bendeee2,5 ayda 6 kilo almış oldum fazla yemekte yemedim 42 kilodan 48 e fırladım onun sayesinde.tavsiye ederim
ayyy ne güzel
darısı başıma inşallah.
inşallah canımNe para ne pul hiçbişey beni kilo almak kadar mutlu edemez Alışverişler zindan oluyodu bişey bulamıyodum altta kalın çorap giyerdim komik bir mazi
yaw herkese anlattırıyorum bır de sen anlatırmısın biskuvıyı nasıl kullandıgını
tesekkur ederım banda anlttıgın ıcın :)
aksamları yemekten sonra bı oturuyorum 4-5 mandalına 1 salkım uzum 1 elma yıyorum 3 aksamdır.buyuzden mıdem doluyo bıskuwıyı yapamıyorum ama kararlıyım yapcam artık. ah bende bi 6 kılo alsam super olcak.. alcam inşş
Aslında bizim bu grup bi evde olucaz yarışma boyunca. Hep beraber götürcez yemekleri fln sıkı bi liste. Ne eğlenceli olur kalabalıkta yemek iyi gidiyoHepimizin yarışma öncesi resmi çekilse kilosu yazılsa sonrada son halimizin resimleri kilomuz fln ne güzel olur Ne hayal gücü ama
herkes başlamalı bebe bisküvisine !
ben başlayalı 5 gün falan olmuştur ve tartıdaki karşılığını gördüm.
kilo yazmak yasak olduğu için yazmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?