sadece 9 kisinin formu takip etdigini gördüm bu beni biraz üzdü ,elclone arkadasimiz okadar ugrasip emek sarfetmis kendisine cok tesekkür ediyorum böyle bi konu actigi icin bizler icin büyük hirs oldu,birinci olmusum cok sevindim kilo almak isteyen tüm arkadaslari destekliyorum yarismaya devam pes etmek yok..yemek aliskanligim halen ayni fazla yiyemiyorum ama bu haflarda cok cerez abur cubur yedim özellikle geceleri pc basinda otururken hep birseyler yemege calistim
umarım bı an önce ulaşırız kılolaraaa.kızlar şu bebe bıskuwısını yapabılsek gercekten aldırıyor ya..kuzenım eczanede calısıyor.ben vıtamın ıstedım.bana dedı kı kılo almak ıcın bosuna içme cigerlerını böbreklerini mafetme bebe bisküvisi ye dedı.bu skılde kılo alan arkadaslar da war ya..yıyebılsek cok ıyı olcak
su bebe büskivisini mama seklinde denemedim ama yiyemem midem kaldirmaz,bir bardak sütün icine bal yada pekmez koyup büskivileri normal yesem üzerine sütü icsem ayni olur galiba böyle denesem olurmu umarim sacma bi soru olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?