Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim super gidiyor senin menun sevindim canim sen basarcan basarilarin bol olsunGünaydınnn
25.09.2017 92,000
02.10.2017 89,250
10.10.2017 87,600
13.10.2017 87,300
18 günde 4,700 gr verildi
Evet kızlar sizde durumlar nedir ?
Kahvaltı
7 zeytin
4 kaşık pişmiş yulaf
Yeşillik(Nane-Roka-Maydanoz-Dereotu)
Zencefilli limonlu sıcak su
Ara yeşilçay
Öğle
1 tabak sebzeli tavuk
4 kaşık pişmiş yulaf
Salata
Ara yeşilçay
Akşam
3 kepçe tarhana çorbası(acılı)
Gün içinde 2 lt su
Canim iyi vermişsindir suoer devami gelsin insallah114.1 cıktım bugun 116.5 ti geldigimde
Kizlar nerdesiniz benim.başim.karismis ves yigmaga sabah kismetse taşiniyoruz kizlar bugun mutfagin halisini yikadim apartaminin onunde su akan yer var orda yudum simdi böbreklerim agriyor eyilib kalkamiyorum.
Bluedreamer02 canim seni unutdum sanma sen nerelerdesin ne yapdin nasil gidiyor diyetin kilo verdinmi hic
Canim benim sayfan hayirli olsun insallah kilo verirsin ben vallahi kollarim kalkmiyor öyle yorgunum ki hala tam yerlesmedim canim benimGünaydın canım nasılsın taşındın mı yeni evine? Vallahi ben diyeti bayağı bi boşladım kilo aldım hatta o yüzden kendime yeni bi sayfa açtım bu sabah orda devam etmeyi düşünüyorum :) sen neler yaptın canım
Devam ediyorum ben ama tartilmadim daha bayadir buraya da bir iki kere yazdim kimseden ses cikmayinca benimde yazasim gelmedi hic
Merhaba canim benim sen de beni yalniz burakma bitanem.burdayim sen gelde yazda şükür ki işlerim birazcik azaldi.Devam ediyorum ben ama tartilmadim daha bayadir buraya da bir iki kere yazdim kimseden ses cikmayinca benimde yazasim gelmedi hic