Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah acil şifa versin okudum
Amin ablacım, teşekkür ederim70 tane okudum canımAllah kabul etsin
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim
Amiiiinn inşallah, AllaH razı olsunOkudum canım geçmiş olsun rabbim vesile kılsın
Allah razı olsun. Ne muradın varsa versin Çok teşekkür ederimOkudum canım. Okuyorsundur zaten ama Fatiha da okumanı tavsiye ederim. Ayrıca şifa ayetleri var Kur'an-ı Kerim'den. 7 ayet.
Allah razı olsun ablammmmOkudum allah ne muradın varsa versin ❤
Okudum canım Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallahMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimOkudum canım Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah
Allah razı olsun, teşekkğr ederimOkudum size.. en kisa surede iyilesmeniz dilegiyle
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim21 tane okudum. Allah en kısa zamanda şifa versin
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimOkıdum. Rabbim Ramazan-ı Şerif hürmetine size ve tüm hastalarımıza şifa versin.