- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
amin Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim
Allah razı olsun cennam, ne muradın varsa versinTabii ki okurum canım benim,Allah sifa versin❤
7 defa okudum. Rabbim yerini buldursun,tez vakitte şifanı versin inşallahMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim10 tane okurum Allah şifa versin inşallah
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim7 defa okudum. Rabbim yerini buldursun,tez vakitte şifanı versin inşallah
Amin canım, inşallah Çok teşekkür ederimRabbim safi ismiyle şifanı versin insallah canim
Allah razı olsun, ne muradın varsa versin. Çok teşekkür ederimRabbim acil sifalar versib, okudum. Aklima geldikce okuyacagim insallah.
Amin kuzum Allah razı olsun Çok teşekkür ederim10 tanede ben okudum. Rabbim şifa versin Ayşecim
Amin, çok teşekkür ederimOkudum canım Rabbim şifa versin
7 tane okudum. Rabbim tez zamanda Şafii ismin hürmetine sana şifa versin inşallahMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Amin inşallah Çok teşekkür ederim7 tane okudum. Rabbim tez zamanda Şafii ismin hürmetine sana şifa versin inşallah
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim10 tane okurum Rabbim şifa versin