- 12 Aralık 2019
- 17.479
- 54.146
- 598
Allah razı olsun kuzumRabbim şifa versin ramazanın hürmetine kuzucugumm ,dualarım senin için ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun kuzumRabbim şifa versin ramazanın hürmetine kuzucugumm ,dualarım senin için ❤
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim5 tane okudum Rabbim şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşallah
Allah razı olsun ablamOkurum tabikine okuyunca yazarım
Ne demekAllah razı olsun ablam
Merhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Senın adına 10 tane okudum cnm Allah cumlemizin dualarını kabul etsin inşallahMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimOk
Senın adına 10 tane okudum cnm Allah cumlemizin dualarını kabul etsin inşallah
10 adet okudum kuzu, sayı önemli mi?Merhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun yasminim. Sayı önemli değil. İçinizden ne kadar gelirse. Allah kabul etsin, çoK teşekkür ederim10 adet okudum kuzu, sayı önemli mi?
Allah senden de razı olsun kuzuAllah razı olsun yasminim. Sayı önemli değil. İçinizden ne kadar gelirse. Allah kabul etsin, çoK teşekkür ederim
Ayşem okurum tabiki rabbim şifanı versin inşallah hayırlısı ile sonucunu hayır eylesin ❤Merhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun meleğim. Ne muradın varsa versinAyşem okurum tabiki rabbim şifanı versin inşallah hayırlısı ile sonucunu hayır eylesin ❤
Allah razı olsun. çok teşekkür ederim Size de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallahAllah şifa versin, okudum.
Allah sendende razı olsun canım benim muradımız aynı rabbim nasip etsin inşallahAllah razı olsun meleğim. Ne muradın varsa versin
Amin. Allah sizden de razı olsun sağolun.Allah razı olsun. çok teşekkür ederim Size de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah
okudum.. bu mübarek gece de şifa olsun inşallahMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.okudum.. bu mübarek gece de şifa olsun inşallah
İnşallah, çok teşekkür ederim Allah razı olsun20 tane okuyayım inşallah geçer