- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
İnşallah çiçeğim, Allah razı olsun Teşekkür ederimCanm rabbim derdi verdigi gibi dermanini da verir inşallah tez zamanda şifa bulursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çiçeğim, Allah razı olsun Teşekkür ederimCanm rabbim derdi verdigi gibi dermanini da verir inşallah tez zamanda şifa bulursun inşallah
Belli bir sayısı yoksa bende 100 tane okuyayım senin için ayşocummMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Ücledim canım Allah şifa versinMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Vajina girişinde (daha çok vulvada) bir rahatsızlığım var ve 4 senedir yakamı bırakmıyor. İlaçlar, kremler, fitiller... kullanmadığım şey, gitmediğim doktor kalmadı. Hep dua ettim ama sizlerden de dua istiyorum.
Benim için bu şifa duasını okur musunuz Bu mübarek Ramazan’da? Sayı, gün veya abdest şartı yok. 1 tane bile okuyup bana hediye etseniz yeter. Kimin duası kabul olur belli olmaz.
Duamız bu, yanlış yazmamak adına kitaptan direkt fotoğrafını ekliyorum. okuyanlara şimdiden çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2823759
Okuruz inşallah canm.allah şifa versinMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Eki Görüntüle 2823759
Allah razı olsun papatyam Hayır, sayı yok. Çok teşekkür ederimBelli bir sayısı yoksa bende 100 tane okuyayım senin için ayşocumm
Allah razı olsun perim Çok teşekkür ederimKuzucum şimdilik 10 okuyorum yine okurum ben Rabbim şifa versin inşallah
Amin filizim, Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimCanim bende alirim tabiki yazarim sana
Rabbim bu mübarek günlerde gönlunden geceni hakkinda hayirli eylesin
Allah razı olsun bebeğim Çok teşekkür ederimÜcledim canım Allah şifa versin
Allah razı olsun canım Çok teşekkür ederimOkuruz inşallah canm.allah şifa versin
Rica ederim canım benimAllah razı olsun bebeğim Çok teşekkür ederim
Amin bitanem ,cümlemize inşallahAllah razı olsun cennam, ne muradın varsa versin
Okuyunca bildiririm yıne çiçeğim şifa olsunAllah razı olsun papatyam Hayır, sayı yok. Çok teşekkür ederim
Sayı yazalım mi kuzucumMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Eki Görüntüle 2823759
Hayır bebeğim. Sayı yok. Gönlünden Kaç tane geçerseSayı yazalım mi kuzucum
Amin nevoşum, inşallah Allah razı olsunBende okurum.Okuyunca yazarımAllah kabul etsin
Rabbim şifa versin ramazanın hürmetine kuzucugumm ,dualarım senin için ❤Hayır bebeğim. Sayı yok. Gönlünden Kaç tane geçerse
5 tane okudum Rabbim şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşallahMerhaba güzel kadınlar Benim adım Ayşe.
Eki Görüntüle 2823759