1 bucuk yaş bebek enerjim yetmiyor nasıl daha enerjik olurum ?

Bu önerilmiyor ya. Öğrenilmiş çaresizlik, tek başına kalma hissi.

Bu önerilmiyor ya. Öğrenilmiş çaresizlik, tek başına kalma hissi.
Ama kendi uyuması öğrenmesi lazım. Bilemiyorum ben çocuklara bu şekilde yaptım. Bir süre yanlarında oturdum kitap okudum ama sonrasında konuşmadım bekledim. Zamanla bekleme süremi azalttım. Derken derken öğrendiler. Şimdi 12-8 yaşındalar 1 yaşından beri kendileri uyuyorlar. Pedagojik formasyonda pek öyle bir şey gördüğümü hatırlamıyorum ama zaten öğrendiğim bilgilerle analık hiç aynı çıkmadı

Tek bı odayı kullanın,mesela uyutmadan önce oyuncakları dağınıklığı beraber toplayıp uykuya götürün.mutfakta bişey yapacaksanız yaniniza alıp önüne biseyler koyun.kafaya da çok takmayın gelen gideniniz yok yemek bekleyen yok çocuğunuzla ilgilenebilirsiniz.

Yok daha neler düşman miyiz çocuğumuza.uyku eğitimi böyle bişey değil bu bildiğin çocuğu ağlayarak uyutmak.

Ferber metoduymuş o. Kayınvalidem de eşime öyle yapmış. Doktor demişti, denedik işe yaradı diye anlatırdı. 40 sene öncesi işte. Şimdi zararları sıralanıyor hep. Daha yumuşak tenikler öneriliyor. Ben de bu kadar biliyorum.

Uyumayan bebekle çok zor gerçekten, benim kızım 2,5 yaşına girecek hep böyleydi. İkinciye hamile kalınca hiç dermanım kalmadı.Mecbur kalarak bay bay damla aldım. Eczacı her akşam aynı saatte belirttiği damla kadar vermemi söyledi, fakat yalnız 1 ay kullan , düzeni otursun dedi. Kullandım ve şuan hep saat 10 da uyuyor, gündüz işlerimi onunla hallediyorum olabildiğince . Allah kolaylık versin

Bazı şeyleri yapıyoruz aynen beraber makine boşaltma çamaşır asma vs bazen güzel oyalanıyo ilgi çekecek şey veriyorm az oynuyo sonra bırakıyo bakalım bi düzen yapmam lazım

Memeden kesicem bi de kendi kendine uyuması için deniyorum da olmuyo beraber yatıyoruz yataga döne döne uyur elbet diyorum dönüyo dönüyo iniyo yataktan içeri gitcem diyo tutmaya çalısınca da ağlıyo

Kan değerlerimize baktırın. Uykusuzluk zaten yeterince enerji düşüklüğü yapiyor üstüne düzgün de beslenme olmayınca enerjiniz olmaması çok normal. Üstüne ayrılık süreci de varmış. Bence kendinize yüklenmeyin mümkün olduğunca kendinizi dinlenmeye alın. Bebeğiniz uyuyunca siz de uyuyun ya da kafa dinleyin, o uyanıkken yapın her şeyi. Benim de 20 aylık bebeğim var. Bir de eşim vardiyalı çalışıyor gece işte yardımı yok, gündüz geliyor evde çıt olmasın uyusun istiyor ama bebeğim durmuyor surekli kapısına gidip açmaya çalışıyor falan ben de çok zorlanıyorum evde. Evin işi kalıyor o evde olmasa yavaş yavaş yapacağım şeyi hızlı hızlı bir saate sığdırmak zorunda kalıyorum hep. Sizi anlıyorum ama inanın hiçbir şey sizden değerli değil. İlk işiniz doktora gitmek olsun ve mümkün olduğunca uyumak olsun. İnanın uyku olunca gerisi olur. Benim bebeğim de uyumuyo uykusuzluk çok zor.

Her şeyin fazla gelmesi durumu sanırım şu an yaşadığınız. Tek başınıza, kimse yokken o kadar zamandır bakmışsınız. Çok normal öyle hissetmeniz. Her şey tam olmak zorunda değil. Kan değerlerinize baktırıp uykusunu düzene sokmakla ilgili araştırın. Eminim bulursunuz bir yolunu. Kolay geçsin bundan sonrası

İstanbul'da yaşamanızın bir sebebi var mı? Boşanıp, özel durum tayiniyle ailenizin yanına gitmeyi düşünmez misiniz?

İstanbul'da yaşamanızın bir sebebi var mı? Boşanıp, özel durum tayiniyle ailenizin yanına gitmeyi düşünmez misiniz?
Polisim kendi şehrim büyük şehir olması gerekiyor gidebilmem için zaten şark da yapmadım daha. Hemde köy gibi bi yerde yaşıyo ailem orda iyice bunalırım sosyal hayat sıfır bi
Çay içmeye çıkacak yer bile yok market var sadece o kadar ve okul anaokulu olanagı çok kötü gitmek istemem o yüzden burda yorulsam da kızımla farklı yerler gezip farklı aktiviteler yapıyoruz yoruluyorum ama yapacak bir şey yok hem de önce şarka gitmem lazım memlekete gitsem bile şarka mecbur gitmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…