- 11 Şubat 2023
- 7.811
- 14.782
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Görmezden gel. Hayatını idame ettirecek kadar temizlik yap yeter.1 yaş kızım var yürümüyo ama emekliyor heryere gidiyo herşey yapıyo haliyle gözüm sürekli üstünde huysuz bi bebek değil ama hiç bir işimi yapamıyorum ya iş yaparken riskli şeyler yapıyo ya da süpürgeye viledaya yapışıyo tutmaya almaya çalışıyo çamaşır katlarken ya da sererken ben katlıyorum seriyorum o alıp atıyo gün içinde uzun uyumuyo günde 5 kere en az yarım saat bazen bir saat uyutuyorm zor dalıyo son zamanlarda uyuyunca koyuyorum beşiğe 15-20 dk sonra geri uyanıyo geri uyutmaya çalışıyorum zaten toplam 1 saat falan uyuyo genelde uyuduğunda o da işte parça parça. En fazla iki lokma bişey yiyorum ya da bi çay içiyorum zaten hemen uyanacak diye hemen uyanıyo zaten sürekli uyanık onla ilgilenince de bi kısa süre nefeslenme ihtiyacı hissediyorum arada. Parka da gidiyoruz her gün haliyle ben yoruluyorum zaten çabuk yoruluyorum son zamanlarda halim kalmıyo akşam uykusuna yatınca yapmaya çalışıyorum işleri ama yok yani bitmiyor iş sanki yapmamışım gibi bi ye yapıyorum diğer yerler kalıyo sonra yaptığım yer gene dağılıyo bozuluyo tamam dağılabilir yaşanan ev ama heryerde iş var düzenli dursun istiyorum en azından bir iki yer dağılsın toplansın falan ne biliyim herkes nasıl yapıyo ( oyuncak dağınıklıgı sorun değil o hemen toplanıyo ) ama yapamıyorum beceremiyorum heralde ben bu işi siz nasıl yapıyorsunuz (eş desteği al derseniz eşim yok bir süredir ayrıyız yalnız bakıyorum bebeğime)